وي اضافه کرد: اداره کل آموزش و حمايت از توليد معاونت صنايعدستي به منظور تسريع در فعاليتهاي خود نسبت به تشکيل 11 کارگروه اقدام کرده است.
سرپرست اين اداره کل افزود: با تشکيل کارگروه بازبيني رشتههاي کد دار صنايعدستي، دستورالعمل همکاريهاي لازم را براي معاونتهاي صنايعدستي سراسر کشور ارسال کرديم.
بهادري با بيان اينکه از سوي استان گيلان اطلاعات يکي از رشتههاي مورد نظر به منظور بازبيني در اختيار معاونت صنايعدستي قرار گرفت، گفت: کدوي منقوش(قليان کدويي) رشته معرفي شده از سوي استان گيلان بود.
اين مقام مسئول تأکيد کرد: کارشناسان کارگروه بازبيني رشتههاي کد دار با بررسي اين رشته عنوان کردند که با تغيير کاربري و ايجاد تنوع در طراحي اين توليدات ميتوان اين رشته را از زير مجموعه يکي از گروههاي صنايعدستي به شمار آورد.
وي تصريح کرد: اين رشته بنا به نظر کارشناسان زير مجموعه صنايعدستي چوبي تعريف ميشود.
سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد ادامه داد: رشتهاي تلفيقي از منبت و معرق نيز به کارگروه بازبيني رشتههاي کد دار صنايعدستي معرفي شد که مراحل لازم براي بازبيني را پشت سر گذاشت.
بهادري با اشاره به اينکه فعال اين رشته با ايجاد نوآوري توليداتي تازه روانه بازار کرده است، اظهار داشت: به دليل ويژگيهاي خاص اين رشته در زير مجموعه احجام چوبي قرار گرفت.
وي يادآور شد: با بررسي رشتههاي پيشنهادي از سوي استانهاي مختلف تلاش ميکنيم آنها در زير مجموعه گروههاي مختلف صنايعدستي تعريف تا لطمهاي به کدهاي تعريف شده در بانک جامع اطلاعات صنايعدستي وارد نشود./111
انتهای پیام/