ارتقاء‌ صنايع‌دستي کشور نشانه ناکارآمدي تحريم‌ها است

به گزارش ميراث آريا(chtn)، تهمينه دانيالي با بيان اين مطلب افزود: تا رسيدن به افق مد نظر رهبر انقلاب و سند چشم‌انداز در حوزه ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري بسيار فاصله داريم.

وي اظهار داشت: حوزه ميراث فرهنگي مي‌تواند از صنعت نفت فراتر و اثرگذارتر باشد و زمينه‌هاي درآمدي فراواني را ايجاد کند.

معاون صنايع‌دستي کشور با اشاره به اينکه اشتغالزايي در حوزه صنايع‌دستي بسيار مقرون به صرفه و ارزان قيمت است، گفت: آنچه مهم است ايجاد بازار فروش است که بايد در اين بخش اقدامات ويژه‌اي صورت گيرد.

وي با تأکيد بر اينکه استان اصفهان بايد در تمامي زمينه‌ها به ويژه ميراث الگوي ساير کلان‌ شهرها باشد، اضافه کرد: اصفهان تنها متعلق به ايران نيست بلکه همه دنيا به آثار تاريخي اين شهر افتخار مي‌کنند و لازم است يک نگاه فراملي به اين شهر داشته باشيم.

دانيالي به تأکيدات رهبري در خصوص اجرايي شدن اصل 43 و 44 قانون اساسي اشاره کرد و گفت: ابتدا بايد به اصل 43 توجه داشت و ظرفيت‌ها را آماده کرد و سپس به خصوصي‌سازي پرداخت.

اين استاد دانشگاه ادامه داد: دنيا از طريق مديريت يک پارچه مي‌تواند در حوزه مديريت شهري به نتيجه برسد ضمن اينکه براي ارتقاي جايگاه شهر اصفهان بايد از خودمان شروع کنيم و همه صنايع‌دستي را بشناسيم و از توليدات صنايع‌‌دستي در لوازم خانگي و نيز به صورت کاربردي در معماري شهري استفاده کنيم.

معاون صنايع‌دستي کشور با بيان اينکه پژوهشکده هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي با معاونت صنايع‌‌دستي به اصفهان منتقل شده و فعال است گفت: بايد کاربري‌ هاي تازه‌اي براي محصولات کارگاه‌هاي اين پژوهشکده تعريف تا به ماندگاري و بازگشت آنها به چرخه توليد کمک شود.

دانيالي گفت:‌ در نظر داريم يک گالري از آثار توليدي کارگاه‌هاي پژوهشکده هنرهاي سنتي که در عمارت شهشهان اصفهان مستقر است، را راه اندازي کنيم.

وي بيان داشت: به زودي موزه‌اي از آثار هنرهاي سنتي و ‌دستي نيز در اين پژوهشکده راه اندازي مي‌شود.

اين مقام مسئول برگزاري نمايشگاه تخصصي و کاربردي کردن رشته‌هاي صنايع‌دستي اصفهان را لازم دانست و از مديريت شهري اصفهان به عنوان نهاد عمومي غيردولتي خواست فضاهاي لازم را در اين زمينه فراهم کند.

دانيالي همچنين حمايت واقعي از صنايع‌دستي و سنتي را در گرو حمايت از ارائه دهندگان آن دانست و گفت: پوشش‌هاي حمايتي از طريق بيمه، پرداخت تسهيلات ارزان قيمت، تشکيل شرکت مادر تخصصي به منظور ورود صنايع‌دستي به بورس و تجاري سازي از مهمترين اقدامات دراين زمينه است.


111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389082431