اين هنرمند 60 ساله که از سن 13 سالگي با علاقه و تحقيق به آموختن اين صنعت روي آورده در توضيح اين آثار و سبک هنري آنها به ميراث آرياchtn) ) گفت: در تمامي اين آثار که بدون کمک دستگاه و ماشينآلات صنعتي تهيه شده سنگهاي قيمتي نظير الماس، ياقوت، زمرد، زبرجد، مينا و فيروزه و ... با استفاده از سبکهاي هنري گذشته ايران بکار رفته است.
رضا تابعمنش به برخي آثار مذهبي چون؛ حرز امام رضا(ع) و نيز نشان مزين به نام مبارک امام رضا (ع) يکي از زيباترين آثار اين نمايشگاه اشاره کرد که با مينا و فيروزه تزيئن شده است.
اين مدرس دانشگاهالزهرا هدف از توليد اين آثار را نمايش هنر قديمي ايران به نسل جوان عنوان کرد و گفت: مراحل ساخت برخي از اين آثار دست کم يک هفته تا دو سال به طول ميانجامد.
وي مجموعهاي از آينه و شانه زنانه در داخل جعبهاي چوبي و مرصع به الماس و فيروزه را نمونهاي از آثار شبيهسازي شده از روي آثار دوره زنديه عنوان کرد.
اين هنرمند صنعتگر معاصر با اشاره به حمايت مديريت مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد براي برپايي اين نمايشگاه گفت: پيشتر اين نمايشگاه در مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران و نيز در برخي نقاط کشور برپا شده بود.
تابعمنش در ادامه خواستار حمايت سازمانهاي متولي براي برگزاري چنين نمايشگاههايي در خارج کشور شد و گفت: در حال حاضر فرزندان من و تعدادي از علاقمندان جوان به آموزش اين رشته روي آوردهاند.
يادآور ميشود اين نمايشگاه به مدت يک هفته در موزه صنايع دستي مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد برپا است./118
انتهای پیام/