به گزارش ميراث آريا (chtn) در هشتمين همايش چهره‌هاي ماندگار که به منظور آشنايي نسل جوان با چهره‌هاي ماندگار فرهنگي، هنري، علمي و ادبي برگزار مي‌شود ، رضا پورحسين رييس ستاد چهره‌هاي ماندگار گفت: موفقيت‌هاي پي در پي جوانان و اساتيد ايراني در صحنه‌هاي ملي و بين‌المللي و برق افتادن ميليون‌ها چشم تيزبين از اين همه همت و موفقيت برخلاف تحريم‌هاي گوناگون ضدعلمي انحصارگرايان شاهدي بر اين مدعاست. ديگران چه بخواهند و چه نخواهند ايران اسلامي با سرعتي دور از انتظار به سوي اقتدار علمي و فناوري در خدمت بشر به پيش مي‌رود و به محدوديت‌هاي علمي و اطلاعاتي کوچکترين اعتنايي ندارد.

وي همچنين از مساعدت و حمايت‌هاي رياست سازمان صدا و سيما، معاونت سيما، روساي فرهنگستان‌هاي چهارگانه کشور، روساي دانشگاه‌هاي تهران، صنعتي شريف، شهيد بهشتي، علم و صنعت و امير کبير، چهره‌هاي ماندگار دوره‌هاي قبل، انجمن‌هاي علمي و رييس کتابخانه ملي ايران تشکر کرد.

در ادامه محمود اسعدي دبير همايش نيز گفت: انتخاب 205 نفر در اين 10 سال و 23 عزيز ديگر جز با محک تجربه، دانش، کشف و راستي برگزيده نشده‌اند و در پايان اين سال‌ها و ماه‌ها سعادت يار ما بود تا زيبايي‌ها را بهتر ببينيم و دوستي‌ها را عميق‌تر درک کنيم.

فرامرز رفيع پور جامعه‌شناس برگزيده نيز در بخشي از اين نشست ساماندهي قوي اين برنامه را در سطح جهان بي نظير دانست و آن را دليلي براي اميدواري جوانان در کنار توکل به خدا و موفقيت دانست.

همچنين ژاله علو دوبلور برگزيده از انجام تمام فعاليت‌هاي هنري خود به عشق وطن سخن گفت و کارهاي 63 سال فعاليت خود در عرصه تئاتر، سينما، تلويزيون، دوبلاژ و راديو را بر همين اساس معرفي و ابراز اميدواري کرد با دعاي مردم کماکان راه را ادامه دهد.

محمد لگنهاوزن؛ اسلام‌شناس و عباس شيباني برگزيده بخش پزشکي نيز به ايراد سخنراني پرداخته و گروه کر مرکز موسيقي و سرود سازمان صدا و سيما نيز دو قطعه زيبا را اجرا کرد.

عزت الله ضرغامي رييس رسانه ملي نيز در ادامه اين همايش، چهره‌ها را هويت و شناسنامه ملي خواند و گفت: جامعه‌اي که بزرگان خود را بر صدر ننشاند ارتباط خود با مدينه فاضله را از دست داده‌است. اما ما جامعه دانش بنيادي را مي‌بينيم که بعد از چند قرن همه عوالم تمدن اقوام را در نورديد و جامعه مبتني بر علم و دانش ايجاد کرد.

وي چهره‌هاي ماندگار چراغ‌هاي راهنما و مشعل‌هاي فروزان هدايت جامعه خواند و افزود: تجليل از چهره‌ها به ايجاد سازوکارهاي علمي براي تحقق منويات نظرات و رهنمودهاي نهضت کشور مي‌انجامد و با اين رويکرد ارتباط خوبي بين مسوولان و نخبگان برقرار مي‌شود.

در اين مراسم مسعود جعفري جوزاني در رشته کارگردان ، محمد سلحشور و عباس اخوين در رشته خوشنويس ، ژاله علو در رشته دوبلاژ ، مجيد انتظامي و عليرضا افتخاري دررشته موسيقي ، حجت الاسلام علي شيخ الاسلامي و‌ محمد دبيرمقدم در رشته ادبيات ، جعفر مهراد در رشته کتابداري، منصور فلامکي در رشته معماريف سيد عبادالله محموديان در رشته رياضي ، محمدمهدي علي‌شاهي در رشته مهندسي مکانيک ، محمود گلابچي در رشته مهندسي راه و ساختمان ،‌ عليرضا رهايي در رشته عمران ، عليرضا مدقالچي در رشته رياضي ، محمدرضا مخبردزفولي در رشته دامپزشکي ، محمد فرهادي در رشته پزشکي ،‌باقر لاريجاني در رشته پزشکي ، فرامرز رفيع‌پور در رشته جامعه‌شناسي ، جواد صالحي در رشته مهندسي برق ، رضا شعباني در رشته تاريخ ،‌محمد لگنهاوزن در رشته فلسفه و محمد‌علي مولوي در رشته ژنتيک به عنوان چهره‌هاي ماندگار ايران معرفي شدند./122

انتهای پیام/

کد خبر 1389082811