پيگيري جدي دولت براي ساخت پل خليج فارس

به گزارش ميراث آرياchtn) ) محمد جواد محمدي‌زاده در نشستي با اعضاي کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي در حضور استاندار هرمزگان و مدير عامل سازمان منطقه آزاد قشم اظهار داشت:چنانچه پل خليج فارس احداث نشود ظرفيت‌هاي بالاي توسعه در منطقه آزاد قشم به خوبي استفاده نخواهد شد.

وي افزود: منطقه آزاد قشم از نظر شرايط ژئوپوليتيک و ژئواستراتژيک منطقه‌اي با جايگاه بسيار حساس است به طوري‌که 60 درصد انرژي دنيا از کنار اين منطقه آزاد ترانزيت مي‌شود.

معاون رئيس جمهور با اشاره به اينکه سالانه بيش از 30 هزار کشتي بزرگ وارد خليج فارس مي‌شود تا نفت و گاز را از 8 کشور حوزه خليج فارس ترانزيت کند اين موضوع مهم زيست محيطي را بسيار حساس دانست.

محمدي زاده با تاکيد بر توجه به مسايل زيست محيطي در توسعه منطقه آزاد قشم افزود: خوشبختانه در اين زمينه همکاري‌ها و تعاملات مثبتي بين سازمان محيط زيست و منطقه آزاد قشم برقرار شده است.

وي با اشاره به ظرفيت‌هاي زيست محيطي و اکوتوريستي جزيره قشم گفت: طولاني ترين غار نمکي دنيا و نخستين ژئو پارک ايران در منطقه آزاد قشم واقع شده همچنين از نظر تنوع جانوري کوچکترين و بزرگترين پستاندار دنيا در اين جزيره وجود دارد.

رئيس سازمان محيط زيست کشور، لاک‌پشت‌هاي دريايي، سواحل مرجاني، زيستگاه‌هاي ميگو، ذخيره‌گاه زيست کره و جنگل‌هاي دريايي حرا، رويش گياه‌هاي جلبکي و علف‌هاي دريايي و تالاب بين‌المللي خورخوران را از ديگر ظرفيت‌هاي زيست محيطي و اکوتوريستي جزيره قشم دانست.

محمدي‌زاده با بيان اينکه جنگل‌هاي دريايي حرا درجزيره قشم بيش از 20 هزار هکتار وسعت دارد بيان داشت: اگر منابع و امکانات لازم فراهم شود مي‌توان اين ظرفيت را تا 200 هزار هکتار افزايش داد.

وي درپايان از توافقات با سازمان منطقه آزاد قشم در اجراي طرح‌هاي ملي اکوتوريسم و سرمايه‌گذاري در اين زمينه خبرداد واظهار داشت: با همکاري سازمان‌هاي ميراث فرهنگي، محيط زيست و منطقه آزاد قشم قرار است بخش اکوتوريسم و طبيعت‌گردي در منطقه آزاد قشم فعال سازي شود.

معاون رئيس جمهور از امکانات و پتانسيل‌هاي زيست محيطي و اکوتوريستي منطقه آزاد قشم بازديد و از توجه به مسايل زيست محيطي در اجراي طرح‌هاي اين منطقه اظهار رضايت کرد./118

انتهای پیام/

کد خبر 1389083056