در اين موزه 6 ديوراماي معروف استان از قبيل انواع زيستگاه آبي، خشکي، تالابي، کوهستاني و استپي نمايش داده شده است و همچنين اين موزه شامل دو غرفه هرباريوم که نمونههاي گياهي منطقه را معرفي ميکند، دو غرفه پرندگان، يک غرفه پستانداران،دو غرفه حشرات، يک غرفه صدفها، يک غرفه کاني ها و فسيلها و يک غرفه خزندگان است.
از وظايف اصلي اين موزه متمرکز ساختن و بهرهگيري صحيح از منابع و ميراث طبيعي استان است. در اين موزه بيش از 100 گونه پرنده آبزي، کنار آبزي و خشکزي از قبيل پرندگان شکاري، مرغابيسانان و کنارآبزي نگهداري ميشود. همچنين بيش از 5 گونه از پستانداران شاخص منطقه از قبيل پلنگ، گورکن و غيره به نمايش گذاشته شدهاند.
در موزه تاريخ طبيعي عليآباد کتول بيش از 15 گونه از انواع خزندگان و انواع مختلفي از حشرات همچنين صدفهاي درياي خزر و صدفهاي دو کفه خليجفارس و صدفهاي کل درياهاي بزرگ دنيا نيز نگهداري ميشوند.
اين گزارش ميافزايد گونههاي تاکسيدرمي شده موجود در موزه تاريخ طبيعي عليآباد کتول عموماً از متخلفان شکار و صيد در سراسر استان کشف و ضبط شده است و يا لاشههاي تلف شده آنان در طبيعت جمعآوري و در زيستگاه شبيهسازي شده خود به صورت ديوراما قابل مشاهدهاند.
/115
انتهای پیام/