علي اکبر کاظمي با اشاره به گشايش اين نمايشگاه از 27 آبان ماه سال جاري، بيان داشت: آثار اين نمايشگاه تا 4 آذر ماه از ساعت 8 تا 12 و 16 تا 20 در معرض نمايش عموم علاقمندان قرار خواهد گرفت.
وي با بيان اينکه نمايشگاه ياد شده تصاويري از محيط زيست و گردشگري شامل بناهاي تاريخي تا طبيعت استان يزد را روي تابلو تخته شاسي به نمايش گذاشته است، گفت: از جمله تصاوير بناهاي تاريخي يزد در اين نمايشگاه ميتوان به نارين قلعه، روستاهاي تاريخي و قلعه شمش اشاره کرد.
اين مقام مسئول، از ديگر تابلوهاي عکس، به تصاوير طبيعت منطقه عقاب کوه، کوير، پوشش گياهي و حيواني و انواع پرندگان و پروانههاي اين استان اشاره کرد و افزود: اين تصاوير به صورت تخصصي روي تخته شاسيهايMDF با چسب آلماني و آمريکايي، نوار ترک و فوم برد در تمام اندازه کار شدهاند.
وي شاسي را تختهاي از مادهMDF برش داده شده به ابعاد استاندارد و سفارشي توصيف کرد که عکس مورد نظر با لايه چسب به روي تخته چسبانده ميشود.
کاظمي، روش استفاده فوم برد را نيز همانند شاسي عنوان کرد با اين تفاوت که قيمت آن ارزانتر با ضخامت کمتر و جنس نرمتر است.
وي با بيان اينکه در چاپ تخته شاسي ابتدا تصويري برروي کاغذ عکس مات (glossy mate) به وسيله دستگاه پلاتر چاپ ميشود، افزود: در مرحله بعد با بريدن يک تخته به اندازه کادر و چسباندن عکس مورد نظر برروي آن، لبههاي تخته بسته شده، سپس با روکش ام دي اف مشکي يا سفيد بسته به هارموني تيره يا روشني کار، پوشانده ميشود.
معاون گردشگري استان يزد، يکي از نکات مورد بررسي پس از چاپ عکس در اين هنر را چگونگي ارائه و نمايش کار بيان کرد و از جمله روشهاي مختلف آن، انتخاب قاب مناسب، کشيدن روي تخته شاسي، فوم برد، استندهاي فنري و يا گذاشتن در آلبوم برشمرد.
/119
انتهای پیام/