وي با بيان اينکه مصرف شير و فرآوردههاي آن سبب نرم شدن مخاط تنفسي فوقاني، مري و معده ميشود، اظهار داشت: اين مواد غذايي به دليل وجود ترکيبات مناسب براي رشد و نمو باکتريهاي مفيد که عمل دفع ادرار و مدفوع و مواد آلاينده را تنظيم ميکنند، التهابات و بيماريهاي دستگاه گوارش را کاهش ميدهد.
شيخ الاسلام تصريح کرد: آلايندهها شامل ترکيبات مختلفي است که از طريق هواي تنفسي وارد بدن شده، آثار مخرب آن روي بافتهاي بدن، دستگاه تنفسي و قلب و عروق بر جاي مانده در طولانيمدت ابتلا به پوکي استخوان را تشديد ميکند. 202
انتهای پیام/