وي اظهار داشت: راهاندازي کارخانجات و توسعه صنعت تنها راه براي اشتغالزايي نيست چرا که با فعاليت در بخش ميراث فرهنگي،صنايع دستي وگردشگري، ميتوان بخش اعظمي از مشکلات اشتغال را طي پنج سال آينده برطرف کرد.
نجار اظهار داشت: بايد در ورودي شهرستانهاي استان فروشگاههاي بزرگ صنايع دستي ايجاد کرد تا علاوه بر شناساندن کرمان از طريق عرضه و نمايش صنايع دستي و هنرهاي سنتي براي هنرمندان و صنعتگران اشتغال و درآمدزايي ايجاد کنيم.
استاندار کرمان به اهميت بحث ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري اشاره کرد و گفت: سهم ايران از درآمد 600 هزار ميليارد دلاري کشورهاي مختلف جهان در زمينه گردشگري و صنايع دستي در سالهاي گذشته بسيار ناچيز است.
وي با بيان اينکه گردشگري و صنايع دستي بزرگترين سهم اشتغال را در يک جامعه دارند، افزود: کشور ما و استان کرمان از ظرفيتهاي بالايي در اين بخش برخوردار است.
نجار ادامه داد: دولت موظف به فراهم کردن زيرساختهاي مختلف از جمله گردشگري ميباشد که در استان کرمان خوشبختانه طي سه سفر رييس جمهور و هيات دولت با تصويب و اجراي مصوباتي اين زيرساختها مانند ساير نقاط ايران فراهم شده است.
وي بيان کرد: در دولت نهم و دهم توجه ويژهاي به گردشگري و صنايع دستي شده است و دولت با دادن مجوزهاي لازم سرمايهگذاري زمينه سرمايهگذاري را براي بخش خصوصي فراهم کرده است.
نجار با تاکيد بر اينکه همه بايد براي فعاليت بخش خصوصي همکاري لازم را داشته باشند، خواستار ارائه تسهيلات به بخش خصوصي براي فعاليت در زمينه گردشگري شد./117
انتهای پیام/