مسئول بخش فرهنگي سفارت ژاپن در ايران با اشاره به آشنايي دانش آموزان ژاپني با غناي فرهنگ و ميراث فرهنگي ايران اظهار داشت: دانش آموزان ژاپني در کلاس \"تاريخ جهان\" با آثار تاريخي ايران آشنا ميشوند.
فارغالتحصيل رشته ايرانشناسي در دانشگاه مطالعات خارجي اوزاکا، تخت جمشيد و پاسارگاد و نيز برخي از مساجد بزرگ و مهم کشور جمهوري اسلامي ايران را از مهمترين آثار ايراني دانست که دانش آموزان ژاپني در کلاس \" تاريخ جهان\" با آنها آشنا ميشوند.
يادآور ميشود؛ نمايشگاه بزرگ گردشگري جاتا که اواخر شهريور ماه در شهر توکيو هر ساله با حضور سازمان ميراث فرهنگي و بيش از 10شرکت گردشگري کشورمان برپا ميشود، علاقمندان ژاپني را با صنعت گردشگري و نيز ميراث فرهنگي کشورمان به ويژه محوطههاي ميراث جهاني تحت سليمان و کليساهاي تاريخي ارامنه آذربايجان آشنا ميکند.
البته برگزاري سمينار دو جانبه ايران و ژاپن با موضوع لرزهشناسي و مهندسي زلزله ساختمانهاي بنايي تاريخي در تبريز با همکاري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي،دانشگاه تربيت معلم آذربايجان و دانشگاه کانازاوي ژاپن در مهر ماه سال جاري، نمايش تعدادي از قاليهاي نفيس ابريشمي موزه فرش ايران در موزه يوکوهاماي ژاپن از مهمترين اقداماتي هستند که از سوي سازمان ميراث فرهنگي در راستاي توسعه روابط مشترک فرهنگي در کشور ژاپن انجام شدهاند.
همچنين انتشار اطلاعاتي تازه در مورد گنجينه سکههاي سيمين ساساني و عرب ساساني بدست آمده از منطقه \"وقويه\" منظقهاي در شمال غرب چين توسط \"مايککو تسومورا\" بانوي پژوهشگر ژاپني و با همکاري موزه ملي از ديگر فعاليتهايي است که در راستاي توسعه ارتباطات فرهنگي مشترک ايران و ژاپن اجرا شده است./118
انتهای پیام/