ارتقاء سطح خدمات در واحدهاي پذيرايي استان گيلان

به گزارش ميراث آريا(CHTN)،در سلسله جلسات توسعه گردشگري استان گيلان در مناطق شش گانه استان گيلان، با حضور کارشناسان اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گيلان، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي، اداره نظارت بر اماکن عمومي نيروي انتظامي، اداره کل تعزيرات حکومتي و نيز اعضاء جامعه واحدهاي پذيرايي و سفره خانه‌هاي سنتي مناطق مختلف استان گيلان ، به بررسي مسائل کيفي و خدماتي، نکات بهداشتي و الگوي رفتاري کارکنان پرداخته شد.

در اين جلسات توجه مديران واحدها به توسعه سخت افزاري و تجهيزاتي، کيفيت پذيري و تنوع غذايي جلب شد با تاکيد بر آن که غذاهاي محلي گيلان پرآوازه و همواره انگيزه سفر به اين استان را فراهم کرده است.

همچنين ايجاد فضاي آرامش بخش و خاطره انگيز براي گردشگران و نيز رعايت هنجارهاي ديني و الگوي رفتاراسلامي به ويژه حجاب و عفاف در واحدهاي پذيرايي و سفره خانه‌هاي سنتي از ديگر نکات توصيه شده به مديران واحدها بود.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 1389090828