بايد ظرفيت‌هاي کشورهاي اسلامي در خدمت صلح جهاني باشد

به گزارش ميراث آريا (chtn) ، اسفنديار رحيم مشايي در مراسم افتتاحيه هفتمين اجلاس وزراي گردشگري کشورهاي عضو سازمان کنفرانس اسلامي با بيان اين مطلب افزود: کشورهاي اسلامي به مدد سرزمين‌هاي غني و توانمندي‌هاي سياسي، اقتصادي و فرهنگي مي‌توانند در جهت توسعه جهان گام‌هايي اساسي بردارند.

وي تصريح کرد: امروز براي ما نمايندگان کشورهاي اسلامي فرصت ارزشمندي وجود دارد تا در جهت تحکيم همبستگي ميان ملت‌هاي مسلمان و کشورهاي اسلامي به ويژه در حوزه گردشگري به دليل نقش مهم گردشگري در همبستگي مردم جهان گام‌هاي جدي برداريم.

رئيس دفتر و مشاور رئيس جمهور ادامه داد: ما در واپسين روزهاي سال ميلادي قرار داريم و دهه اول از قرن 21 و در واقع دهه اول از هزاره سوم را پشت سر مي‌گذاريم. جامعه بشري با اميد هزاره سوم را آغاز کرد و با درک دقيق و عميق مشترک جهاني نام اين دهه را صلح گذاشت.

مشايي تصريح کرد: متأسفانه در پايان اين دهه بايد بگوييم که دهه گذشته دهه صلح نبود و شايد يکي از دهه‌هاي پر مسأله و پرستيز براي جامعه بشري به ويژه کشورهاي اسلامي بود.

وي اظهار داشت: اين نشان داد که مديريت امروز قادر به اداره جامعه جهاني نيست و مدعيان راهبري بشر و عرصه بين‌المللي توان اداره امور را ندارند و بي‌شک مسير تحقق اراده جهاني براي خواسته‌هاي ملت‌هاي جهان که صلح يکي از برجسته‌ترين آن‌هاست دچار خدشه است.

مشايي ادامه داد: صلح مهمترين نياز بشر است اما در عمل اين خواسته براي تحقق مديريت نمي‌‌شود.

مشاور رئيس جمهور ادامه داد: تسلط سلطه راه بر جامعه جهاني مي‌بندد و هيچ راهي پيش‌روي جامعه جهاني جز مديريت مشترک کشورها نيست.

وي خاطرنشان کرد: اگر به جامعه جهاني بيانديشيم به ناچار بايد از طريق مديريت مشترک اين مهم را تحقق ببخشيم.

مشايي يکي از مهمترين اقدامات براي رسيدن به مديريت مشترک جامعه جهاني را گردشگري دانست و افزود: گردشگري اين امکان را مي‌دهد که مردم دنيا بي‌واسطه با هم مواجه باشند در کنار هم گفتگو و زندگي‌ کنند و فرهنگ جهان‌وطني را از سر اخلاص انتخاب کنند.

اين مقام مسوول در دفتر رياست جمهوري اظهار داشت: بحران اقتصادي امروز بيش از ساير بحران‌ها خود را نشان مي‌دهد چرا که با زندگي روزمره آدميان ارتباط دارد.

وي افزود: حوزه گردشگري از تمامي جهات بسيار ارزشمند است اما مهمترين وجهه اهميت حوزه گردشگري نقش مهم اين صنعت در صحنه بين‌المللي و جهاني و در جهت تقويت امنيت جهاني است.

مشايي خاطر نشان کرد: گردشگري آثار متعدد و متنوعي همچون تأثيرگذاري در ايجاد اشتغال و توزيع عادلانه درآمدها دارد.

وي اضافه کرد: گردشگري صنعتي است که واسطه‌هاي مهم ندارد و درآمد حاصل از جيب مردم به جيب مردم و از دست مردم به دست مردم مي‌رود.

به گفته مشايي تجارتي که در سايه گردشگري اتفاق مي‌افتد تأثير مستقيمي در بهبود روابط سياسي و اجتماعي ميان کشورها دارد و بايد با برنامه‌ريزي‌ها و ايجاد تسهيلات در سرزمين‌هاي اسلامي بتوانيم در بحران اقتصادي موجود هزينه‌هاي سفر را کاهش داده و امکان‌ سفرهاي آسان را فراهم کنيم.

وي در خاتمه اظهار داشت:‌ عميقاً باور دارم که توسعه گردشگري مورد رضاي خدا است چرا که توسعه صلح و دوستي را به همراه دارد.
/115

انتهای پیام/

کد خبر 1389090923