معاون رئيس جمهور، سرمايهگذاري در گردشگري ايران را بسيار پر سود خواند و بيان داشت:با توجه به جاذبههاي متنوع ايران، سرمايهگذاري در گردشگري شايد در ابتدا بازده کمي داشته باشد و به سرعت لازم پيش نرود اما بسيار سودآور است و به زودي اين صنعت نرم در کشور ما موفق خواهد شد.
بقايي ادامه داد:ضمن اينکه نگاه به آمارهاي جهاني نشان ميدهد کشور ما در حوزه گردشگري داخلي جز چند کشور رديف اول جهان است به همين دليل ايجاد زيرساخت هاي گردشگري در بسياري از مناطق به خوبي توجيه اقتصادي دارند و توزيع سفر، اين زيرساختها را قابل بهرهبرداري ميکند.
وي خاطرنشان کرد:طي سال هاي 84 تا کنون 20 درصد به رشد گردشگري خارجي کشور نيز افزوده شده است و پيش بيني ميکنيم در سال جاري اين رقم به سه ميليون نفر برسدو اين رقم به غير از ايرانيان مقيم خارج از کشور که با ارز منشا خارجي به ايران سفر ميکنند است؛در حوزه گردشگري داخلي طي سالهاي 84 تا کنون ما شاهد رشد 35 درصدي در هر سال در مقايسه با سال گذشته آن بودهايم.
بقايي با اعلام آمادگي هر گونه همکاري در مجموعههاي زيرساختي حوزه گردشگري از سوي سازمان ميراث فرهنگي بيان داشت:در دولت نهم معاونت سرمايهگذاري سازمان ميراث فرهنگي به منظور جذب سرمايهگذاران و فعال شدن اين حوزه تاسيس شد.
اين مقام مسئول با اشاره به حضور فعال بخش خصوصي در همکاري گردشگري با ساير کشورها ادامه داد:در اين راستا در نخستين قدم تورساب ترکيه (اتحاديه آژانس داران ترکيه) به منظور تبادل گردشگر با بخش خصوصي ايران وارد همکاري شد همچنين از اين پس ما ميزبان خبرنگاران ساير کشورها براي معرفي ظرفيتهاي گردشگري کشور در بيرون مرزها خواهيم بود و تمام ظرفيتهاي دولت نيز براي توسعه گردشگري به کار گرفته خواهند شد چرا که توسعه گردشگري کشور همت اصلي دولت است و سرمايهگذاري در اين بخش آينده بسيار شکوفا و پر اميد دارد.
بقايي با اشاره به برگزاري دو اجلاس مهم بين المللي شوراي اجراييUNWTO و وزراي گردشگري کشورهاي عضو سازمان کنفرانس اسلامي در حوزه گردشگري در جمهوري اسلامي ايران ادامه داد:حضور اين مجموعههاي بينالمللي در ايران بيانگر توجه ايران به امر گردشگري،امنيت و توسعهاي که در اين صنعت در حال شکل گيري است،ميباشد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي در رابطه با ظرفيت اقامتي کشور نيز بيان داشت: خوشبختانه طي سالهاي 84 تا کنون ظرفيت اقامتي کشور افزايش خوبي را شاهد بوده است و در حال حاضر در مقايسه با سال 84 بيش از 120 درصد در حوزه ايجاد تختهاي اقامتي رشد را شاهد بودهايم و ظرفيت براي توسعه آن همچنان وجود دارد همچنين حدود هزار و 200 منطقه نمونه گردشگري ايجاد شده است که در حال حاضر کارهاي مطالعاتي حدود 700 منطقه انجام شده و آماده واگذاري به سرمايهگذاران است./202
انتهای پیام/