امير الهي با اشاره به اينکه مصوبه مذکور از اهميت بسياري برخوردار است، ادامه داد: اولويت با بناهاي مذهبي، راسته بازارهاي تاريخي و بافت تاريخي خيابان امام(ره) است.
وي افزود: زيرساخت هاي مناطق نمونه گردشگري که داراي سرمايه گذار و طرح جامع مصوب هستند در سال هاي 90 تا 92 اعتبار 50 ميليارد ريالي دريافت ميکنند.
به گفته مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان زنجان اختصاص مبلغ 10 ميليارد ريال با هدف تأمين زيرساخت هاي لازم براي راه اندازي و تجهيز بازارچه ها و شهرک تخصصي صنايع دستي در سال هاي 90 و 91 از ديگر مصوبات ارزشمند اين سفر به شمار ميآيد.
وي تجهيز و تکميل موزهاي فعال و ايجاد موزه بزرگ زنجان در بناي تاريخي مدرسه شريعتي را در سال هاي 90 و 91 از اقداماتي دانست که تأمين اعتبار آنها محقق ميشود.
اين مقام مسئول تصريح کرد: تأمين بخشي از يارانه تسهيلات تا سقف حداکثر 4 درصد براي مبلغ 500 ميليارد ريال تسهيلات از منابع بانکي براي ارائه به سرمايه گذاران تأسيسات گردشگري و صنايع دستي استان از ديگر مصوبات کارگروه فرهنگ و هنر هيأت دولت در زنجان است.
وي به انجام مطالعه منطقه زرين غار به عنوان منطقه نمونه گردشگري با تأمين اعتبار از سوي سازمان ميراث فرهنگي اشاره کرد و يادآور شد: يکي از مصوبات اسفر استاني هيأت دولت به زنجان اختصاص تسهيلات بانکي به مبلغ 500 ميليارد ريال براي اجراي طرح هاي گردشگري و صنايع دستي در سال هاي 89 و 90 است./112
انتهای پیام/