وي جشنواره فيلمهاي مستند باستانشناسي ايتاليا را فرصت مناسبي دانست تا باستانشناسان ايراني در هر رده علمي و سني گردهم آمده و درباره تجربههاي علمي و ميداني باستانشناسي در ايتاليا با يکديگر گفتوگو کنند.
وي افزود: خوشبختانه استقبال فعالان و دانشجويان رشته باستانشناسي از اين جشنواره بسيار خوب است و من باستانشناسان بسياري را از شهرهاي مختلف ايران در زمان نمايش فيلمها ميبينم.
جنيتو با بيان اينکه حضور جوانان و دانشجويان باستانشناسي در جشنواره بسيار اميدوارکننده است گفت: به عنوان کسي که از دهه 1340 از نزديک باستانشناسي ايران را دنبال ميکنم، بسيار خوشحالم که جوانان از جشنواره استقبال خوبي به عمل آوردند، چون اين ذهنهاي خلاق و جوان است که ميتواند آينده حرفه باستانشناسي را رقم بزند.
اين استاد دانشگاه با اشاره به فيلمهاي نمايش داده شده در جشنواره گفت: با دقت در اين فيلمها متوجه ميشويم که اگر چه بيشتر اين فيلمها درباره کاوشهاي انجام شده در ايتاليا است اما هياتهايي که در اين کاوشها شرکت دارند از کشورهاي متعدد و مختلف هستند. اين موضوع نشان دهنده آن است که علم باستانشناسي ميتواند زمينه ساز تعامل فرهنگي ميان ملتها و گروههاي کارشناسي از کشورهاي مختلف باشد.
وي افزود: اين موضوع به آن معناست که ما در ايتاليا ميتوانيم از تجربههاي باستانشناسي ايران که همواره از سوي کارشناسان ديگر کشورها تحسين شده، استفاده کنيم./122
انتهای پیام/