مدير عامل کانون جهانگردي و اتومبيلراني در اين ديدار با بيان اينکه امنيت سرمايه و سرمايهگذار در ايران تضمين شده است، خواهان ورود جدي سرمايهگذاران کويتي به حوزه ايجاد زيرساختهاي گردشگري و صنايع وابسته در ايران شد و گفت: بستههاي سرمايهگذاري گردشگري و مناطق آزاد کشورمان به زودي به تمامي نمايندگيها و دفاتر اطلاعرساني گردشگري ايران در خارج از کشور ارسال خواهد شد.
انصافي درباره اهداف راهاندازي دفاتر نمايندگي در ديگر کشورها گفت: کانون جهانگردي و اتومبيلراني جمهوري اسلامي ايران با هماهنگي و سياستگذاري سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور به منظور تشويق و گسترش صنعت جهانگردي و صنايع وابسته، کمک به رشد اقتصادي و توسعه سفر به ايران و تبليغات گردشگري اقدام به تاسيس، مديريت و بهرهبرداري از دفاتر اطلاعرساني گردشگري جمهوري اسلامي ايران در نقاط مختلف جهان ميکند.
وي اطلاعرساني را از مهمترين وظايف نمايندگان و دفاتر خارجي اطلاعرساني گردشگري جمهوري اسلامي ايران برشمرد و ادامه داد: تبليغات، بازاريابي، سرمايهگذاري و به طور کلي کمک به رونق گردشگري کشور در کشورهاي هدف از ديگر وظايف اين دفاتر و البته مديران آنها به شمار ميرود.
عليرضا باوي نيز در اين ديدار که در محل کانون جهانگردي و اتومبيلراني انجام شد، با اشاره به اينکه به تازگي کتاب 2 زبانه عربي و فارسي ايران _ کويت را در اين کشور عربي، به چاپ رسانده است از انتشار آن در بازارهاي هدف و مگاتورهاي کويت در آينده نزديک خبر داد.
نماينده اطلاعرساني گردشگري ايران در کويت با اشاره به ذائقه گردشگري کويتيها در سفر به مناطق طبيعي ايران از قبيل مناطق شمالي و در کنار آن مناطق تاريخي گفت: بايد از ظرفيت گردشگران عرب با توجه به شباهتهايي که از نظر فرهنگي و مذهبي با مردم ايران دارند استفاده بهينهاي به عمل آيد.
وي در ادامه افزود: 80 درصد گردشگران کويتي براي زيارت و بازديد از اماکن مذهبي به ايران سفر ميکنند و 20 درصد بقيه را نيز گردشگران تجاري و پزشکي تشکيل ميدهند که اين آمار ميتواند در صورت سرمايهگذاري درست و برنامهريزي صحيح افزايش يافته و در پي آن شاهد استقبال بيشتر گردشگران براي سفر به ايران باشيم.
وي در پايان خواهان افزايش پروازهاي ميان تهران و کويت شد و خاطرنشان کرد: اين اقدام ميتواند به تبادل گردشگر و مسافر ميان 2 کشور کمک کرده و تعاملات را ارتقا دهد.
/115
انتهای پیام/