هادي ايرانمنش اظهار داشت: در مدت برگزاري اين همايش و نمايشگاه که استان کرمان بسيار پررنگ حضور يافت، افراد زيادي براي آشنايي با استان و همکاري با سرمايهگذاران ابراز علاقهمندي کردند.
وي گفت:در نمايشگاه مذکور بستههاي سرمايهگذاري استان در قالب مناطق نمونه گردشگري، هتلها، مجتمعهاي خدمات رفاهي، مجموعههاي بهداشتي و اماکن تاريخي ارائه شدند.
وي اظهار داشت: اين فرصتها در قالب يک کتاب با عنوان فرصتهاي سرمايهگذاري گردشگري کرمان شامل معرفي 41 منطقه نمونه گردشگري،هشت مجتمع خدماتي و رفاهي و چهار هتل به سرمايهگذاران ارائه شد.
ايرانمنش گفت: در اين همايش ساير بستههاي مختلف سرمايهگذاري به منظور پاسخگويي به سؤالات سرمايهگذاران جهت سهولت در بررسي و انتخاب فرصتهاي سرمايهگذاري در مناطق گردشگري کرمان معرفي شد.
وي ادامه داد: در اين همايش به وزراي گردشگري کشورهاي اسلامي نيز جاذبههاي پنهان گردشگري و تاريخي استان کرمان شناسانده و معرفي شد.
ايرانمنش تصريح کرد: اداره کل ميراث فرهنگي کرمان براي تقويت سرمايهگذاري در بخش گردشگري از سرمايهگذاران در زمينه فراهم کردن زيرساختهاي گردشگري حمايتهاي لازم را به عمل ميآورد.
وي گفت: با تأسيس بانک گردشگري اين حمايتها به درجه بالايي خواهد رسيد و دغدغههاي اداري سرمايهگذاران رفع خواهد شد.
سرپرست اداره کل ميراث فرهنگي استان کرمان خاطر نشان کرد: اقتصاد ايران به درآمدهاي نفتي وابسته است و ما سعي داريم تا با استفاده از ظرفيتهاي بخش گردشگري، بتوانيم منابع درآمدي خود را متنوع کنيم.
خاطرنشان ميشود؛ در نمايشگاه و همايش بينالمللي فرصتهاي سرمايهگذاري، مناطق آزاد و ويژه اقتصادي و صنعت گردشگري کيش با حضور اسماعيل نجار استاندار کرمان گفتگوها و نشستهاي مختلفي با علاقهمندان به سرمايهگذاري در استان کرمان برگزار شد.
/117
انتهای پیام/