به گزارش ميراث آريا (chtn) مهدي چمران ، با بيان اينکه عده اي سعي مي‌کنند با تبليغات سوء عليه طرح هدفمندسازي يارانه‌ها جلوي اجراي آن را بگيرند، تصريح کرد: بايد با الگو قرار دادن سرور شهيدان، در مقابل ظلم و جور، ستم زورگويان جهان با کمال قدرت و صلابت بايستيم و راه دين، مکتب و شهداي عزيزمان را دنبال کنيم.

وي ادامه داد: شوراها در ايام محرم، در بطن مردم و خود مردم شوراهاي ديگر خواهند داشت و اميدواريم که از پيشگاه خداوند متعال پيروزي همه مسلمين، دربندان و کساني که زيرچکمه هاي استکبار جهاني هستند، مسلمانان فلسطين و شيعيان لبنان را خواستار باشم.

چمران گفت: در 15 خرداد سال 42، سه روز پس از محرم در قيام محرم که از ميدان قيام، سرچشمه، بهارستان آغاز و تا ميدان انقلاب مقابل دانشگاه تهران ادامه داشت، مردم با در دست داشتن عکس امام به راه افتادند و حاضر بودند براي امام نيز سر بدهند که نيروهاي ستمشاهي مردم را به رگبار گلوله بستند.

رئيس شوراي عالي استانها ادامه داد: شهداي 15 خرداد،عاشوراي 57 نيز نقطه عطف ديگري بود در تاريخ کشور که قرار بود در تهران مردم را بار ديگر به رگبار ببندند که در پادگان لويزان اين توطئه افشاء و عليه آنان شوريدند و توطئه ها نيز خنثي شد.

وي در ادامه به درس‌هايي که از محرم و کربلا در طول جنگ تحميلي گرفتيم، اشاره کرد و گفت: تمام رشادت‌هاي شهداي انقلاب از عاشوراي حسيني نشأت مي گرفت. به ياد دارم در شب تاسوعاي حسيني و بعد از آزادسازي سوسنگرد که دکتر چمران آنجا تا مرز شهادت نيز پيش رفت. شهيد چمران همان عصر در بيمارستان در جمع فرماندهان نظامي گفت که فردا عاشوري حسيني است و بايد حمله‌اي را داشته باشيم.فرماندهان همگي اذعان داشتند که شرايط ارتش خاص است و بايد مهيا گردد اما دکتر چمران فرمودند که حيف من در بيمارستان هستم و گرنه امکان نداشت که اين فرصت را از دست بدهم.

چمران يادآور شد: اگر عاشورا و کربلا نبود معلوم نبود از اسلام چيزي باقي بماند. واقعاً شهداي کربلا و شهادت سرور شهيدان راه اسلام را زنده نگاه داشت.

وي در ادامه شهادت دانشمند کشورمان بدست موصاد و استکبار جهاني را تسليت گفت و افزود: کشور ما هرچقدر از اين شهدا بدهد، محکم تر و استوارتر پيش خواهد رفت و از حرکت باز نمي‌مانيم.

رئيس شوراي عالي استانها در ادامه به روز 16 آذر روز دانشجو، شهادت سه تن از فرزندان ايران اسلامي بعد از کودتاي ننگين 28 مرداد 1332 اشاره کرد و گفت: 25 مردادماه شاه پس از نافرجام ماندن برنامه اي که براي سرنگوني دولت ملي دکتر مصدق داشت از ايران گريخت و از سال 1332 تا 1352 شاهد استبداد و خونريزي او بوديم و حتي وقتي که نيکسون وارد ايران شد در برنامه اي که دانشجويان داشتند سربازان، دانشجويان دانشگاه فني تهران را به خاک و خون کشيدند و تعدادي از جمله دکتر چمران نيز در اين حين زخمي شدند.

وي ادامه داد: ما شهادت شهداي دانشجوي شريعت رضوي، قندي و بزرگيان، دانشجويان دانشگاه فني تهران را گرامي مي داريم، آنها براي مبارزه با آمريکا و حکومت شاهنشاهي جان دادند.

چمران همچنين اعلام کرد: 17 آذر به عنوان سالروز معرفي عراق به عنوان متجاوز و آغازگر جنگ از سوي سازمان ملل، 18 آذر، روز تشکيل شوراي عالي انقلاب فرهنگي به فرمان امام راحل و رويدادهاي مهم را پشت سر گذاشتيم و در روز 20 آذر ماه شهادت آيت ا... دستغيب به دست منافقين در هنگامي که رهسپار نماز جمعه بودند را پيش رو داريم که شهادت ايشان را به مردم عزيز ايران و خطه فارس تسليت مي گوييم.

چمران همچنين به وضعيت بد مردم غزه که سال‌هاست در محاصره نيروهاي رژيم صهيونيستي هستند اشاره کرد و گفت: کاروان غزه که از هند وارد زاهدان شده، قرار است با گذشتن از مرزهاي ايران وارد خاک ترکيه، سوريه و مصر گردند و از آنجا به غزه اعزام شوند. بيشتر اين افراد هندو هستند و تعداد کمي مسلمان و ايراني هم آنجا در بين اين کاروان وجود دارد، نامه اي به شوراها و شهرداريهاي در مسير حرکت مي فرستيم تا از اين کاروان به خوبي استقبال کنند، حمايت از آنها يک وظيفه اسلامي و ايراني است.

چمران همچنين به بحث انتخاب شهردار توسط وزارت کشور که ممکن است بعد از تعطيلات در صحن علني مجلس بار ديگر مطرح شود، گفت: ما اسامي 70 نفر از نمايندهاي ارايه دهنده اين طرح را آماده کرديم که براي همه شوراها مي‌فرستيم تا در شهر و استان خود با آنها صبحت کنند تا اين طرح را پس بگيرند البته فکر نمي کنيم که اين طرح در مجلس راي هم بياورد البته اگر همه شوراها خوب کار کنند.202

انتهای پیام/

کد خبر 1389092020