رضا عليزاده افزود: همين مسئله به سبب اهميت اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي ناشي از ورود گردشگر به اين خطه سرسبز باعث شده توسعه محور گردشگري همواره کانون توجه مديران استان قرار گرفته و مسوولانه به موضوعات و برنامههاي گردشگري توجه کنند.
وي خاطرنشان کرد:بر همين اساس با توجه به درک خلاءها و مشکلات پيش روي صنعت گردشگري،در دور اول و دوم سفر رياست جمهور به استان مصوبات بسيار مهمي به تصويب هيات وزيران رسيد که از جمله مي توان به 71 منطقه نمونه گردشگري با پراکندگي مناسب در سطح استان اشاره کرد.
اين مقام مسئول ادامه داد:علاوه بر آن توجه به بخش گردشگري تنها به مناطق نمونه محدود نماند و به جهت پتانسيلهايي که ميتوان در روستاهاي زيباي استان سراغ گرفت، پس از ارزيابيهاي کارشناسي در ابتدا 17 روستا به عنوان روستاهاي هدف گردشگري به تصويب کميته راهبردي گردشگري روستايي و عشايري کشور رسيد.
عليزاده گفت:پس از آن در دور دوم سفر رياست جمهور به استان، براساس توانمنديهاي موجود به تشخيص کميته کارشناسي گردشگري روستايي و تاييد کارگروه تخصصي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان، 15 روستاي ديگر به جمع روستاهاي هدف گردشگري استان اضافه شد.
معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي استان گيلان اظهار داشت:بدين ترتيب در نظام برنامهريزي توسعه استان با ايجاد موقعيتهاي متعدد، مناطق کمتر توسعه يافته استان مورد توجه قرار مي گيرند و با فرصتسازي و سرمايهگذاريهاي خرد و کلان توزيع مناسبي از درآمدهاي اقتصادي و اشتغالزايي به نحو شايسته در اين مناطق فراهم ميشود.
اين مقام مسئول تصريح کرد:گردشگري خود را بينياز از ساير عوامل و عناصر وابسته ديگر نميبيند چنان که در سالهاي اخير به حوزه ميراث فرهنگي و نيز صنايع دستي توجه جدي صورت پذيرفته است.
عليزاده گفت:به همين جهت حفظ، مرمت و احياء مجموعههاي تاريخي و فرهنگي در کنار موضوعات وابسته به صنايع دستي چون توسعه کارگاههاي هنرهاي سنتي و صنايع دستي،ايجاد ايستگاههاي فروش صنايع دستي و درآينده نيز ايجاد بازارچههاي هنرهاي سنتي و صنايع دستي فضاي گردشگري استان را با دگرگوني عميق و البته تحولي هدفمند در چشم انداز توسعه اين صنعت مواجه خواهد ساخت./117
انتهای پیام/