وي با اشاره به حمام تاريخي نوبر تبريز که پس از مرمت و احيا به عنوان غذاخوري سنتي مورد بهره برداري قرار گرفته است، افزود: استقبال چشمگيري از سوي گردشگران براي حضور در اين مجموعه صورت گرفته و اين اتفاق باعث استمرار روند تبديل بناهاي تاريخي به مجموعههايي با کاربريهاي مورد نياز گردشگران و مردم شده است.
به گفته مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي ديدارهاي انجام گرفته از سوي هيأت آلماني با ابراز تمايل آنان براي استفاده از ابنيه قديمي براي تبديل کردن آنها به مراکز خدماتي چون هتل و مهمان پذير و رستوران همراه بوه است.
محمدي افزود: اين هيأت علاوه بر بازديد از ابنيه درون شهر مانند حمام نوبر و خانه حيدرزاده به عنوان دو نمونه موفق و کامل در نشان دادن فرهنگ و تاريخ شهر، از کاروانسراي پيام شهرستان مرند نيز بازديد کردند.
به گفته وي، سرمايه گذاران آلماني علاقمندي خود را براي مشارکت در مورد پروژههاي مرتبط با توريسم درماني، ساخت هتل، مرکز شهر، ايجاد مراکز گياه پزشکي، مراکز تفريحي، رفاهي، فروشگاههاي صنايعدستي و موارد مشابه ابراز کردند و بررسيهاي بيشتر با حضور هيأت ارشدي در همين زمينه انجام گرفت.
دبير کارگروه ميراث فرهنگي و گردشگري آذربايجان شرقي در خاتمه گفت: اميدواريم اينگونه اقدامات و تعاملات با ساير کشورهاي جهان بتواند زمينه معرفي شايسته استان و کشورمان در جهان را فراهم کند.
111/
انتهای پیام/