وي هدفمند کردن يارانهها را يک فرصت تاريخي براي بهزيستي برشمرد و اظهار کرد: اجراي اين قانون ميتواند اثرات بسيار مثبتي در جهت توانمندسازي جامعه هدف بهزيستي داشته باشد.
سرپرست سازمان بهزيستي با تاکيد بر ضرورت توانمند سازي دهکهاي اول و دوم درآمدي که غالبا تحت پوشش کميته امداد امام خميني (ره) و سازمان بهزيستي هستند، عنوان کرد: بايد به نقطهاي برسيم که همه مددجويان توانمند شوند و تنها کساني مستمريبگير باقي بمانند که چارهاي براي آنها وجود نداشته باشد.
به گفته وي کمتر از 30 درصد جامعه هدف بهزيستي از جمله معلولين شديد ذهني و جسمي و نيز برخي از اقشار سالمندان و افرادي از اين بسط بايد به عنوان مستمريبگير تحت پوشش سازمان بهزيستي باقي بمانند.
اسفندياري در ادامه با تاکيد بر اين که بهزيستي يکي از خدومترين دستگاههاي خدمتگزار کشور استَ، يادآور شد: جهت اصلي ارائه خدمات توسط بهزيستي شهرستانها هستند.
وي همچنين با تاکيد بر اين که خدمت در نظام جمهوري اسلامي ايران ارزشمند است، بيان کرد: بايد شاکر خدمت در نظامي باشيم که از مشروعيت الهي و مقبوليت مردمي توامان برخوردار است.
سرپرست سازمان بهزيستي همچنين حضور در دولتهاي نهم و دهم را شايسته سپاسگذاري دانست و خاطر نشان کرد: خدمت به بهترين بندگان خدا در دولتي که همه هم و غم خدمتگزاري به مردم است، شايسته شکرگزاري است، چرا که در اين دولت هر که بيشتر تلاش و خدمت کند ارج و قرب بيشتري دارد.
سرپرست سازمان بهزيستي با اشاره به نامگذاري دهه چهارم انقلاب با عنوان «دهه پيشرفت و عدالت» از سوي مقام معظم رهبري، تاکيد کرد: اين موضوع بايد به عنوان سرلوحه همه امور مديران بهزيستي باشد.
وي در خاتمه مددجويان بهزيستي را شايسته تقدير دانست و عنوان کرد: به گفته پيامبر اعظم (ص) دست نيازمندي که به سوي کسي دراز ميشود، دست خداوند است و اين دست شايسته بوسيدن است.202
انتهای پیام/