محمود صادقي تصريح کرد: دفتر آمار و فنآوري اطلاعات براي کمک به ادارههاي استاني براي به روز رساني وبسايت اين ادارات نياز به اعتبار چنداني ندارد و ميتواند به صورت موثر استانها را در اين امر ياري رساند.
وي ادامه داد: محتواي پرتال از دغدغههاي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري است و طبق سياستهاي جديد سازمان پيکربندي تازهاي را براي آن تعريف کردهايم.
صادقي متذکر شد: پرتال سازمان ميراثفرهنگي بايد در حدي کامل باشد که يک کاربر بتواند از طريق اين پرتال به تمام منابع اطلاعاتي استانها در حوزههاي ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري دست پيدا کند.
اين مقام مسوول در دفتر آمار و فنآوري اطلاعات سازمان ميراثفرهنگي خاطرنشان کرد: در فاز اول پرتال سازمان را تکميل خواهيم کرد و بحث گردشگري الکترونيک در فاز دوم تکميل پرتال تعريف شده است.
وي در بخشي ديگر با اشاره به راهاندازي سيستم MPLS در سازمان ميراثفرهنگي به منظور تسهيل در ارتباطگيري ادارههاي استاني با سازمان مرکزي و معاونتها اصلي اين سازمان افزود: مراحل طراحي و اجراي اين سيستم در برخي استانها انجام شده است، اما به دليل عدم همکاري تعدادي ديگر از استانها هنوز به مرحله نهايي نرسيده است.
صادقي ادامه داد: تا پايان برنامه پنجم توسعه صد در صد اطلاعات ميان سازمانها بايد الکترونيک شوند و دولت دهم نيز استقرار سيستم دولت الکترونيک را جدي گرفته است، به اين منظور اين زيرساختها در استانها بايد آماده شود.
وي خطرنشان کرد: ادارههاي استاني چنانچه ميتوانند خدماتي را در حوزه کاري خود به مردم ارائه دهند ميتوانند با همکاري دفتر آمار و فناوري اطلاعات سازمان و از طريق پرتال مردم به دفتر رياست جمهوري ارسال کنند.
صادقي در بخشي ديگر با اشاره به مشکلات برخي استانها در استفاده از نرمافزار آمار ويستا متذکر شد: چنانچه برخي استانها در برقراري ارتباط با اين نرمافزار مشکل دارند، دفتر آمار و فنآوري اطلاعات نسخه آفلاين اين نرمافزار را خريداري کرده و در اختيار استانها قرار ميدهد.
وي با تاکيد بر لزوم بهسازي شبکههاي داخلي ادارههاي استاني و بهبود پهناي باند اينترنت نيز گفت: بايد پهناي باند اينترنت را در ادارههاي استاني به حدي برسانيد که امکان استفاده از خدمات دفتر آمار و فنآوري اطلاعات به راحتي فراهم شود.
/115
انتهای پیام/