برگزيدگان صنايع‌دستي زير چتر حمايتي بنياد ملي نخبگان کشور

ويدا توحدي سرپرست اداره کل توسعه و ترويج معاونت صنايع‌دستي کشور در اين زمينه به ميراث آريا(chtn)، اظهار داشت: با توجه به ضرورت شناسايي برگزيدگان هنري و حمايت از آن‌ها کارگروهي از مدت‌ها پيش تشکيل شده است.

وي بيان داشت: اين کارگروه با اهداف شناسايي ضوابط برگزيدگان رشته‌هاي هنري در دو سطح استعدادهاي برتر هنري و سرآمدان هنري و احصاء نيازها و پيشنهاد تسهيلات مورد نياز براي برگزيدگان در بنياد ملي نخبگان کشور تشکيل شده است.

سرپرست اين اداره کل افزود: اين کارگروه با حضور نمايندگاني از فرهنگستان هنر، بنياد ملي نخبگان، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري(معاونت صنايع‌دستي) شکل گرفت.

توحدي اضافه کرد: با توجه به اهداف بنياد ملي نخبگان که شناسايي و حمايت از برگزيدگان هنري بود، تقسيم بندي جديد از مشمولان و گروه‌هاي مرتبط هنري انجام شد.

اين مقام مسوول با بيان اينکه پيش از اين هشت گروه هنري وجود داشت که در تفسيم بندي جديد به هفت گروه تغيير کرد، گفت:‌ نمايش و ادبيات نمايشي، موسيقي، معماري و شهرسازي، تجسمي، سينما، هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي و هنرهاي مدرن اين هشت گروه را شامل مي‌شوند.

وي در ادامه اظهار داشت: ‌معاونت صنايع‌دستي به عنوان متولي گروه ششم وظيفه ارائه تعاريف، اصطلاحات و تقسيم بندي‌هاي موجود در هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي را پيش روي خود قرار داد.

سرپرست اداره کل توسعه و ترويج تصريح کرد: اين اقدام با هدف تهيه آيين نامه شناسايي و پشتيباني از هنرمندان برتر کشور توسط بنياد ملي نخبگان صورت گرفت که پيش بيني مي‌شود پيش از سال جديد تدوين شود.

ويدا توحدي يادآور شد:‌ هنرمندان صنايع‌دستي که مشمول بهره مندي از اين آيين نامه شوند مي‌توانند از امکان تسهيلات ويژه و حضور در نمايشگاه‌ها و جشنواره‌هاي بزرگ بين المللي بهره مند شوند.


111

انتهای پیام/

کد خبر 1389100548