آموزش مسير سفالگري لالجين را تغيير داد

سرپرست معاونت صنايع‌دستي اين استان در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با اعلام اين مطلب اظهار داشت: هم اکنون رشته کارشناسي صنايع‌دستي و کارداني هنر سفالگري، مديريت کسب و کار، نقاشي ايراني، خط توليد صنايع سراميک، آزمايشگاه صنايع سراميک، شيشه، معماري و گرافيک با ظرفيت 222 دانشجو در دانشگاه مذکور برگزار مي‌شود.

بهجت عباسي با اشاره به واگذاري آموزشکده صنايع‌دستي لالجين به بخش خصوصي افزود: آموزش‌هاي کوتاه مدت طراحي سنتي و طراحي نوين همراه با شيوه استفاده از اينترنت نيز از اقدامات اين معاونت به شمار مي‌آيد.

وي معاونت صنايع‌دستي اين استان را متقاضي برگزاري دوره‌هاي آموزشي تخصصي بازاريابي داخلي و خارجي دانست و ادامه داد: هنرمندان اين استان را به شرکت در کارگاه‌هاي صندوق‌هاي ضمانت ارزي، مشتري مداري، تحقيقات و بازاريابي، تدوين برنامه بازاريابي، فنون مذاکره، ثبت سفارش از طريق اينترنت و مديريت راهبردي تشويق کرده‌ايم.

سرپرست معاونت صنايع‌دستي همدان دعوت از استادان برجسته کشوري براي اجراي کارگاه‌هاي يک روزه اصول فني ساخت سفال و لعاب را از اقدامات پيش روي اين معاونت عنوان کرد و يادآور شد: پيش از اين چهار همايش سفال و سراميک با رويکردهاي صادرات و نقش آن در بازاريابي، رفع عيوب لعاب، نقش طراحي در سفال، راه‌هاي ارتقاء کيفيت، بسته بندي و مزاياي آن در صادرات سفال برگزار شده است.

112/


انتهای پیام/

کد خبر 1389100613