آموزش تذهيب به مدارس کار و دانش قاين کشيده شد

علي صرافيان در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا(chtn)، ضمن بيان اين مطلب گفت: امروزه سوق دادن دانش آموزان در مقطع متوسطه به سوي رشته‌هاي فني و حرفه‌اي و کار و دانش از جمله دغدغه‌هاي وزارت آموزش و پرورش است.

وي افزود: تنها با فراگيري يک فن و هنر در اين دوره از تحصيل است که مي‌توان آينده شغلي نسل جوان را تضمين کرد.

مسوول نمايندگي مسوول ميراث فرهنگي قاين افزود: در همين راستا در دولت نهم و دهم بسط و گسترش مراکز آموزشي و ايجاد رشته‌هاي جديد تحصيلي کار و دانش در اولويت قرار گرفت.

صرافيان اضافه کرد: بر همين اساس از ابتداي سال 88 در مورد ارائه يک رشته جديد در شاخه کار و دانش از رشته‌هاي هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور در هنرستان شبانه روزي عقيله بني هاشم شهرستان قاينات پيگيري‌هاي لازم به عمل آمد که در نهايت رشته تذهيب مورد توافق طرفين (اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قاينات و آموزش و پرورش قاينات) قرار گرفت.

وي گفت: درسال تحصيلي 90- 89 رشته تذهيب در هنرستان عقيله آموزش داد شد که 15 نفر از دانش آموزان سال دوم اين هنرستان اين رشته را انتخاب و در حال گذراندن دروس رشته تذهيب هستند.

اين مقام مسيوول در ادامه اظهار داشت: اين دانش آموزان در پايان دوره متوسطه و پس از موفقيت در آزمون‌هاي مربوطه موفق به اخذ ديپلم تذهيب در شاخه کار دانش مي‌شوند که اميد است با فراگيري اين هنر اصيل و سنتي کشورمان زمينه اشتغال خود و ديگران را فراهم کنند.


111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389100721