فرمانده پليس راه کشور ادامه داد: گاهي اوقات صورت مساله را طوري طرح ميکنيم که در تصميمگيريها دچار خطا ميشويم.
اين مقام انتظامي توضيح داد: سالانه حدود يک و نيم ميليون خودرو شماره گذاري ميشود ، بنابراين طبيعي است که تصادفهايي براي اين تعداد خودرو اتفاق بيفتد.
سردار بيگي يادآور شد: در تصميم گيري هاي کميسيون هاي مختلف اين گونه مسايل مانند افزايش تعداد خودروها و افزايش تعداد کساني که گواهينامه ميگيرند، در نظر گرفته نميشود.
وي گفت: تعداد وسايل نقليه، تعداد سفرهاي انجام شده و تعداد جمعيت از جمله شاخصه هاي اصلي است که در ارايه آمار مرگ و ميرهاي ناشي از تصادفات رانندگي بايد در نظر گرفته شود.
فرمانده پليس راه کشور با يادآوري اينکه ما به دنبال نفي آمار و بزرگنمايي نيستيم، ادامه داد: سالانه حدود 300 هزار تصادف جرحي و فوتي در سراسر کشور رخ ميدهد که از اين تعداد 23 هزار نفر فوت شده و مابقي مجروح ميشوند.
اين مقام انتظامي يادآورشد که رقم يادشده بسيار زياداست و در حال حاضر کشور ايران در آمارهاي مربوط به کشته شدگان و مجروحين ناشي از تصادفات رانندگي در رتبه پنجم دنيا قرار دارد.
بيگي با بيان اين که از تعداد کل افرادي که براثر تصادف جان خود را از دست ميدهند 49 درصد در سر صحنه و 51 درصد در هنگام انتقال و مراحل بعدي درمان جان خود را از دست ميدهند، گفت: اين روند حاکي از اهميت امداد رساني و ارايه خدمات اورژانسي به آسيب ديدگان ناشي از تصادفات رانندگي است.
فرمانده پليس راه ادامه داد: با يک بررسي بسيار ساده ميبينيم که چند درصد از افرادي که بر اثر تصادف جان خود را از دست ميدهند با امدادرساني به موقع و خدمات اورژانسي و کلينيکي مناسب ميتوانند، زنده بمانند.
اين مقام انتظامي تصريح کرد: 37 درصد فوت شدگان تصادفات رانندگي براثر ضربه وارد شده بر سر و خونريزي جان خود را از دست ميدهند که با امدادرساني به موقع و تقويت سازمان هاي امدادي ، آمار فوتي ها کاهش خواهد يافت.
مراسم توسعه و تقويت شبکه امداد و نجات کشور با حضور ابوالحسن فقيه رييس جمعيت هلال احمر و سردار بيگي فرمانده پليس راه کشور در سازمان امداد و نجات هلال احمر برگزار شد.202
انتهای پیام/