وي افزود: فرزنداني که والدين آنها مبتلا به بيماري آسم و يا سابقه فاميلي آلرژيهاي فصلي و اگزما را داشته باشند براي گرفتن آسم مستعدتر هستند.
نجمي بهترين راه کاهش علائم آسم و آلرژي را شناسايي مواد حساسيتزا دانست و گفت: پيشگيري از مواد حساسيتزا و مواردي همچون گرد و غبار، آلودگي هوا و مصرف گروهي از مواد غذايي، بهترين راه براي جلوگيري از بروز حملات آسم است.
به گفته وي، افزايش تعداد تنفس، خس خس سينه، گرفتگي سينه، سرفه و توليد خلط از علايم بيماري آسم است.
رئيس اداره آسم و آلرژي وزارت بهداشت با اشاره به اين که داروهاي ضدآسم گوناگون است و براي استفاده از هرکدام بايد کار کرد آن را شناخت، تصريح کرد: بسياري از افراد مبتلا به آسم داروها را خودسرانه و بدون نظارت پزشک استفاده ميکنند که اين امر باعث حاد شدن اين بيماري در افراد ميشود.
وي خاطرنشان کرد: استعمال داروهاي ضد آسم از طريق استنشاق به نظر خيلي ساده است اما در حقيقت اين چنين نيست اگر در مصرف اين نوع دارو اشتباهي صورت گيرد در خيلي از موارد حاد و خطرناک شدن بيماري را در پي خواهد داشت به همين منظور تعليم دادن در زمينه اين که داروهاي آسمي را بشناسند و طريقه درست مصرف کردن دارو را بدانند در بهبودي اين بيماران مؤثر است و همچنين موفقيت درمان آسم رابطه مستقيم با پذيرش دارو و عمل صحيح به توصيههاي پزشک را دارد./122
انتهای پیام/