وي ادامه داد: گزارش اين تغييرات به صحن مجلس ارسال شد و قرار است فردا مورد بررسي قرار گيرد و تکليف آن روشن شود.
راشدي تصريح کرد: بر اساس اصلاحي که کميسيون شوراهاي مجلس در آن طرح داد مقرر شد شهردار تهران به پيشنهاد وزير کشور و شهرداران مراکز استان و ساير شهرها به پيشنهاد استاندار و رأي اعتماد شوراي شهر ذيربط صورت گيرد.
وي خاطر نشان کرد: در يکي از تبصرههاي اين طرح آمده وزير کشور حکم شهردار تهران و مراکز استانها را پس از رأي اعتماد شوراها و حکم شهردارن ساير شهرها توسط استاندار صادر خواهد شد.
نماينده شوراي عالي استانها در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: در تبصره دوم اين طرح نيز درباره دهياريها گفته شده است؛ دهياريها با معرفي فرماندار هر شهرستان و با رأي اعتماد شوراي روستاي خود انتخاب و با حکم فرماندار منصوب ميشوند همچنين وزير کشور و استاندار نيز موظفند ظرف مدت يک ماه شهردار شهر خود را انتخاب و به شوراي شهر معرفي کنند.
وي افزود: شوراي شهر نيز به مدت 2 هفته فرصت دارد تا نسبت به شهردار اعلام شده رأي خود را مشخص کند؛ اگر 2 بار به شهردار معرفي شده رأي اعتماد داده نشود وزارت کشور يا استانداران ميتوانند به صورت مستقيم شهردار شهر خود را انتخاب کنند.
راشدي خاطر نشان کرد: در تبصره پنجم اين طرح نيز آمده موارد خاتمه کار خدمت شهرداران را با استعفاي کتبي آنها با تأييد وزارت کشور در تهران و مراکز استانها و در ساير شهرها و استانها با تأييد استاندار و فرماندار بايد صورت پذيرد.
وي يادآور شد: در بند ديگر از تبصره 5 هم آمده وزير کشور، استاندار و يا فرمانداران بر حسب مورد ميتوانند در صورت عزل و استعفاي شهردار نسبت به تعيين سرپرست اقدام کنند.
نماينده شوراي عالي استانها در مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان کرد: اگر اين طرح توسط مجلسيها مورد تصويب قرار گيرد به نوعي عقبنشيني از تحقق مديريت يکپارچه شهري است و مهمترين اختيارات شوراهاي شهر و روستا از آنها گرفته ميشود.
راشدي گفت: از نمايندگان مجلس انتظار داريم مثل گذشته درصدد تقويت شوراها باشند.202
انتهای پیام/