وي تصريح کرد: با توجه به تحولات صورت گرفته در حوزههاي ميراث فرهنگي و گردشگري که در سالهاي اخير شاهد بوديم و حمايتهاي ويژه دولتهاي نهم و دهم اقدامات مثبتي با هدف توسعه سفر و گردشگري در کشور صورت گرفته است.
جهانيان با اشاره به هدفمند شدن يارانهها و تأثير آن بر صنعت گردشگري گفت: موضوع هدفمندي يارانهها که در حوزههاي مختلف است ممکن است در کوتاه مدت محدوديتهايي براي صنعت گردشگري ايجاد کند و اين موضوع ما را بر آن داشت که با مشارکت اداره کل ميراث فرهنگي استان تهران همايشي را با عنوان تأثير هدفمند کردن يارانهها بر صنعت گردشگري برگزار کنيم.
دبير همايش ملي تأثير هدفمندي يارانهها بر صنعت گردشگري افزود: اين همايش در سه محور عرضه گردشگري، تقاضا و توسعه زيرساختهاي صنعت گردشگري برنامهريزي شده است.
وي تصريح کرد: در اين راستا بيش از 90 مقاله علمي تخصصي به دبير خانه همايش ارسال شد که پس از بررسي در کميته داوري 10 مقاله که ميتوانست نظرات علمي را پيش روي متوليان اصلي صنعت گردشگري قرار دهد برگزيده شد.
رئيس مرکز گردشگري علمي فرهنگي دانشجويان ايران يادآور شد: همچنين 17 مقاله در کتاب مجموعه مقالات همايش ملي تأثير هدفمندي يارانهها بر صنعت گردشگري به چاپ رسيده است.
جهانيان ادامه داد: از مجموعه مقالات ارسال شده 58 درصد مقالات از سوي اساتيد دانشگاهي، 33 درصد از سوي دانشجويان دوره دکترا و کارشناسي ارشد و 9 درصد ديگر توسط کارشناسان بخش خصوصي ارائه شده است.
دبير همايش ملي تأثير هدفمندي يارانهها در توسعه صنعت گردشگري متذکر شد: با استناد به مقالات ارائه شده ميتوان نتيجهگيري کرد که با توجه به حمايتهاي دولت در بخش گردشگري و اعمال مديريت دانايي محور و مبتني بر دانش و تخصص از ظرفيت موجود ميتوان به بهترين نحو در توسعه زيرساختهاي گردشگري بهره برد.
/115
انتهای پیام/