وي دستيابي به 30 اتاق و سالن شناسايي شده را از جمله اطلاعات ارزنده فصل قبل کاوش منطقه مذکور دانست و افزود: شيوههاي تدفين دورههاي استقراري موجود در سايت مجموعه دستکند سامن منبع مطالعاتي غني بر روي اسکلتها و بقاياي انساني موجود در استان همدان است.
بيات مهم ترين اهداف اين فصل از برنامههاي پژوهشي منطقه را شناسايي ابعاد گسترده مجموعه، دستيابي به فضاهاي جديد از طريق پيگردي کريدورهاي ارتباطي و آماده سازي بخشي از مجموعه برشمرد که به منظور تجهيز و تبديل اين مجموعه به سايت موزه در حال اجرا است.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان تصريح کرد: مجموعه زيرزميني سامن از توابع ملاير در 90 کيلومتري همدان و زير منازل مسکوني و خيابانهاي شهر سامن قرار گرفته است.
بيات ادامه داد: کاوشهاي سال 87 شهر زير زميني سامن با سالنهايي مملو از ظروف سفالي، اشياء متعدد مربوط به دورههاي مختلف تاريخي و اسکلت انساني در مطالعات و بررسيهاي باستان شناسي بسيار حائز اهميت است.
به گفته وي سرپرستي فصل جديد کاوشها برعهده يکي از کارشناسان اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان همدان است و بودجه کاوشهاي مذکور از محل اعتبارات استاني تأمين شده است.
112/
انتهای پیام/