وي با اشاره به اينکه امسال با ورود کدهاي فرعي صنايعدستي در کتاب مقررات صادرات و واردات گمرک کشور اطلاعات واقعي تري از صادرات اين توليدات اعلام شده، اظهار داشت: همچنان از ميزان صادرات غير رسمي و چمداني توليدات صنايعدستي اطلاعاتي در اختيار نداريم.
معاون صنايعدستي کشور اضافه کرد: با احتساب بخش چمداني ارزش دلاري صادرات صنايعدستي کشور رقم قابل توجهي خواهد شد.
دانيالي افزود: صادرات صنايعدستي کشور تا پايان هشتمين ماه سال جاري در گروهها و رشتههاي پارچه قلمکار، مس و مشتقات آن، چوب و فرآوردهها، تذهيب، مينياتور، پاپيه ماشه، سفال، سراميک، شيشه، زيور آلات سنتي و مبلمان محاسبه شده است.
اين استاد دانشگاه با بيان اينکه صادرات 258 ميليون دلاري صنايعدستي بدون احتساب گروه گليم و زيلو است، گفت: اطلاعات مربوط به اين گروه نيز در روزهاي آتي محاسبه و در مجموع صادرات لحاظ خواهد شد.
وي در ادامه بيان داشت: به دليل تغيير و تحولاتي که در محاسبه ارزش دلاري و وزني صادرات صنايعدستي لحاظ شده آمار سال جاري قابل مقايسه با مدت مشابه سال قبل نيست.
به گفته اين مقام مسوول در سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور صادرات صنايعدستي ايران راهي بازار کشورهايي چون هلند، بلژيک، آلمان، آمريکا، کانادا، کامرون، آفريقاي جنوبي، ترکمنستان، عربستان، کويت و هنگ کنگ شده است.
تهمينه دانيالي خاطرنشان کرد: پيش بينيها حاکي از آن است که رقم صادرات صنايعدستي ايران دو تا سه برابر ارقام فعلي است که اميدواريم در آينده شاهد اعلام ميزان واقعي آن باشيم.
111/
انتهای پیام/