آرشيو اسناد متعلق به دوران پهلوي ديجيتال شد

به گزارش ميراث آريا (chtn) به نقل از روابط عمومي مجموعه فرهنگي _ تاريخي سعد آباد مسؤول و امين اموال مرکز اسناد سعدآباد با اعلام اين خبر گفت : اين مرکز که فعاليت خود را در اواسط سال 1386 آغاز کرده تا کنون بيش از 5 هزار سند مکتوب را ساماندهي نموده است که اين اسناد اکثرا متعلق به دوره پهلوي دوم است .

لادن تاجبخشيان با تشريح مراحل کار افزود : در مرحله نخست جداسازي اسناد آلوده و آسيب شناسي آنها صورت گرفت و در ادامه، ساماندهي و طبقه بندي موضوعي آنها بر اساس تاريخ سند انجام پذيرفت .

وي با اشاره به اين‌که در حال حاضر بيش از 3 هزار نسخه از اسناد ، داراي شناسنامه عمومي و تخصصي مي باشند اضافه کرد : ورود اطلاعات اسناد در اين شناسنامه‌ها شامل مواردي چون مکان يابي، شخصيت يابي، دوره تاريخي، کلمات کليدي ،ضمائم و... است . مرحله بعدي ديجيتال نمودن اسناد مکتوب طبقه بندي شده است که هم اکنون در حال اجرا است .

مسؤول مرکز اسناد سعدآباد اظهار داشت : در بخش اسناد تصويري نيز ، تمامي اسناد به صورت موضوعي ساماندهي و کد گذاري شده و در گام دوم يعني ديجيتال کردن اسناد تصويري که از مهمترين اقدامات اين مرکز مي باشد ، از اواخر سال 88 آغاز و در حال حاضر بيش از 4 هزار سند و تصوير با کد گذاري مشخص ، ديجيتالي شده است.

گفتني است اين کد گذاري ، دسترسي به سند در داخل مخزن و همچنين امر پاسخ گويي به علاقمندان و پژوهشگران را سهل تر کرده است./122


انتهای پیام/

کد خبر 1389102035