در اين جلسه ابتدا معاونان اين اداره کل به بيان برنامههاي کلي ستاد پرداختند و پيشنهادات خود را در زمينههاي مختلف براي خدمت به مسافرين نوروزي ارائه کردند و تاکيد شد که براي استقبال از مسافران، بناهاي تاريخي نيز تميز شده و همچنين به منظور اطلاع رساني به گردشگران اقلام تبليغاتي مناسب تهيه شود.
سپس مسوولان اين ادارات و نمايندگيها به طرح برنامههاي خود پرداختند و ضمن بررسي مشکلات سال گذشته پيشنهاداتي در مورد هرچه بهتر شدن استقبال از مسافران و گردشگران ارائه کردند.
در اين جلسه سرپرست اداره کل ميراث فرهنگي استان خراسان جنوبي نيز گفت: در سال 90 با برنامههاي متنوع، ابتکار و طرحهاي نو براي خدمت رساني هر چه بهتر به مسافرين و گردشگران بايد آماده باشيم.
محمد رضا رضايي گفت: اداره کل ميراث فرهنگي استان به عنوان دبير ستاد دائمي سفر است و ساير ادارات و ارگانهاي مرتبط نيز بايد با دبيرخانه ستاد همکاري تنگاتنگي را انجام دهند و برنامههاي خود را اعلام کنند.
وي چاپ اقلام فرهنگي، نقشه راهنماي گردشگري، لوح فشرده، کتابچه و راه اندازي کيوسک اطلاع رساني و بلوتوث، چاپ بنر، تزيين ميادين اصلي استان با سفره هفت سين توسط شهرداريها، آماده کردن مکانهاي اسکان مسافران و نظارت بر مجتمعها و رستورانهاي بين راهي را از جمله برنامههاي کلي ستاد اعلام کرد.
مرتضي عربي معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان نيز به ذکر راهکارهاي عملي ستاد دائمي تسهيلات سفر استان در سال 90 پرداخت و به اعضاء توصيه کرد که در ايام نوروز به طور مرتب و دقيق از اماکن فرهنگي رستورانها بازديد داشته باشند و گزارشات خود را به صورت روزانه و با آمار دقيق و منظم به دبيرخانه مرکزي اعلام کنند.
وي افزود: تا سالهاي گذشته ميزان مسافرهاي ورودي استان خراسان جنوبي زياد بودهاند اما اسکان آنها کمرنگ بوده است اما در نوروز 90 ضريب اقامت مسافران و گردشگران را بالا خواهيم برد.
معاون گردشگري خراسان جنوبي در ادامه اظهار داشت: در همين راستا چادرها و کمپهاي مختلف را در مبادي وروي شهرها و روستاهاي هدف گردشگري برپا خواهد شد.
111/
انتهای پیام/