به گزارش ميراث آريا (chtn) ' مرتضي صفوي ' افزود: اين نان ها با خمير مايه و بدون استفاده از جوش شيرين به عمل مي‌آيد و با حرارتي ملايم، يکنواخت و شعله غيرمستقيم پخت مي‌شود.

وي با بيان اينکه اين نان ها ضايعات و دورريزي کمتري دارند، اظهار داشت: با هدفمندي يارانه ها مي توان کيفيت نان را به سمت استفاده از آرد سبوس دار افزايش داد.

مديرکل سابق دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت، ويژگي‌هاي يک نان خوب را داشتن ظاهر خوب، برشته بودن و کاملا پخته شده دانست و ادامه داد مغذي بودن نان مهم است و نان‌هايي که با آردهاي کامل و سبوس‌دار تهيه مي‌شوند، در مقايسه نان‌هاي تهيه شده با آرد سفيد به مراتب ارزش غذايي بالاتري دارند و مصرف روزانه آنها مي‌تواند مقداري از نياز روزانه بدن به املاح، پروتئين، فيبر و ويتامين‌ها را تامين کند.

صفوي تصريح کرد در سال‌هاي اخير، برخي از نانوايان به دليل آگاهي نداشتن و به منظور صرفه‌جويي در وقت و هزينه، خمير نان را با جوش‌شيرين به عمل مي‌آورند که ارزش غذايي و زمان ماندگاري نان کاهش مي يابد و دور ريزي و ضايعات آن افزايش پيدا مي‌کند.
202

انتهای پیام/

کد خبر 1389102212