وي اضافه کرد: براساس پلان مديريتي که در کميته فني و شوراي راهبردي مطرح شده تصميم به تشکيل اين گروههاي کارشناسي گرفتيم.
مدير اين پايگاه ميراث فرهنگي افزود: حفاظت و مرمت، مواد و مصالح، کامپيوتر، باستان شناسي، معماري و مستند نگاري، صنايعدستي، گردشگري و مردم شناسي اين هشت گروه را شامل ميشوند.
حسيني بيان داشت: مناطق تاريخي زيويه و کرفتو از ويژگيهاي منحصر به فرد و شاخصي برخوردارند که نيازمند مطالعات کارشناسي بيشتري هستند.
اين مقام مسوول با بيان اينکه با راهکارهاي جديد اطلاعات جامعي را از اين مناطق تاريخي جمعآوري ميکنيم، گفت: به نظر ميرسد حفاظت،نگهداري و مرمت اين مناطق بدون گردآوري اين اطلاعات راه به جايي نميبرد.
مدير پايگاه ميراث فرهنگي زيويه و کرفتو در ادامه اظهار داشت: هر يک از اين گروهها با نگاه تخصصي خود اين مناطق تاريخي را رصد کرده و در نهايت اطلاعات جامع را در اختيار اين پايگاه قرار ميدهند.
وي با تأکيد بر اينکه در حال حاضر عمليات حفاظت اضطراري از بناي قلعه تاريخي زيويه در دستور کار اين پايگاه قرار دارد، گفت: تا به نتيجه رسيدن مطالعات گروههاي کارشناسي اين اقدام ادامه خواهد داشت و پس از آن عمليات مرمت در دستور کار قرار ميگيرد.
حسيني خاطر نشان کرد: اين مطالعات نقش مؤثري در به کار گيري مواد، مصالح و اندود مناسب در بخش مرمت اين مناطق تاريخي خواهد داشت. /111
انتهای پیام/