وي افزود: در همين راستا جلساتي در اين معاونت تشکيل و در نتيجه بسته حمايتي مورد نظر تهيه شد.
اين مقام مسوول گفت: از استانهاي کشور درخواست کرديم در همين راستا همکاري لازم را با صندوق و معاونت ميراث فرهنگي داشته باشند.
زائري گفت: در نتيجه درخواست اين معاونت اصفهان 53 پروژه ، خوزستان 61 پروژه ، مازندران 2 پروژه ، بوشهر 23 پروژه ، آذربايجان غربي يک پروژه ، کرمان يک پروژه ، کرمانشاه 7 پروژه ، خراسان رضوي 13 پروژه ، سمنان 4 پروژه ، تهران يک پروژه ، همدان 3 پروژه و اردبيل يک پروژه تفاهمنامه امضاء و مبادله شده را ارسال کردند.
وي گفت: در نتيجه براي مجموع 236 خانه تاريخي که پرونده آنها ارسال شد پنج ميليارد و 175 ميليون تومان اعتبار تعلق گرفت.
به گفته اين مقام مسوول 60 درصد از اعتبار ياد شده به تدبير معاون ميراث فرهنگي سازمان به استانها اختصاص داده شده و انتظار ميرود حداکثر بهرهبرداري از اين فرصت موجود صورت گيرد.
زائري بر رعايت چارچوبهاي طرح تهيه شده تأکيد کرد و گفت: استانها بايد در قالب طرح تهيه شده کارها را جلو ببرند و مسير اجراي طرح را در چارچوبي قرار دهند که با تغيير مديريت دستخوش اتفاقات غيرمنتظره نشود.
وي افزود: مرحله اول طرح به طور خاص به مالکين خانههاي تاريخي تعلق دارد.
اين مقام مسوول افزود: از مجموع 17 استان که در اين طرح مشارکت داشتند بازديد ميداني صورت گرفته است.
مديرعامل صندوق حفظ، احياء و بهرهبرداري از آثار تاريخي_فرهنگي با بيان اينکه وظيفه ذاتي سازمان حراست از آثار ارزشمند است ، گفت: استانها مکلف شدهاند با مالکين خانههاي تاريخي ثبت شده مذاکره کرده و نتيجه را که شامل امضاي تفاهمنامه و يا انصراف از امضاي تفاهمنامه ميشود را به سازمان اعلام کنند.
/122
انتهای پیام/