در اين نشست نماينده ولي فقيه در استان، توسعه گردشگري استان را با توجه به قابليتهاي بي بديل آن بسيار مهم ارزيابي کرد و گفت: مازندران بايد به مرکز گردشگري جهان اسلام تبديل شود.
آيت الله نورالله طبرسي به تسهيل روند بروکراسي اداري براي سرمايه گذاران اين حوزه با هدف رونق صنعت گردشگري استان تأکيد کرد و بيان داشت: صنعت گردشگري براي استان بايد سود آوري و اشتغال را به همراه داشته باشد.
وي از جمله مشکلات ديرينه اين استان به نبود متولي واحد براي امور درياي استان و ساماندهي سواحل آن اشاره کرد و در ادامه ايجاد سازماني واحد براي اين بخش با هدف توجه به صنعت گردشگري ساحلي و رفاه مسافران را پيشنهاد کرد.
آيت الله طبرسي ادامه داد: در صورت ساماندهي امور فرهنگي دريا با مظاهر و مصداقهاي بارز ناهنجاري در سواحل نيز برخورد خواهد شد.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان مازندران نيز به عنوان سخنران بعدي، با ظرفيت ترين مرکز ثقل گردشگري استان را مقوله دريا دانست و افزود: بر اين اساس، قانون مديريت واحد يکپارچه در قالب سازماني با عنوان \"سازمان توسعه و عمران سواحل\" توسط مجلس شوراي اسلامي در سال جاري به تصويب رسيد.
اسدالله محمدپور ادامه داد: در راستاي اين مصوبه، دولت مکلف به تأسيس سازمان ياد شده در سال 90 با آغاز برنامه پنجم توسعه خواهد شد.
وي با بيان اينکه 11 دستگاه اجرايي دولت تکليف قانوني درمورد اجراي امور دريا دارند، اظهار داشت: ايجاد سازمان توسعه و عمران سواحل، بسياري از مشکلات سواحل دريا را در استان ساماندهي و حل خواهد کرد.
محمدپور از آغاز تهيه سند توسعه ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري و تهيه طرح جامع گردشگري استان مازندران خبر داد و گفت: سند توسعه و طرح ياد شده بزرگترين تحول را در امر توسعه استان و رونق گردشگري استان در آيندهاي نزديک ايجاد خواهد کرد.
وي صنعت گردشگري را دومين محور توسعه استان در سفر سوم هيأت دولت معرفي کرد و بيان داشت: اجراي 800 ميليارد تومان تقاضاي سرمايه گذاري در بخشهاي مختلف صنعت گردشگري در اين استان، هماهنگي فرابخشي دستگاههاي اجرايي مرتبط به ويژه منابع طبيعي و محيط زيست را ميطلبد.
اين مقام مسوول در مورد موقعيت صنايعدستي اين استان گفت: تاکنون دو رشته گليمچه متکازين بهشهر و لاک تراشي نور موفق به دريافت مهر اصالت شدهاند.
وي خاطر نشان کرد: امسال 40 ميليارد تومان اعتبار از سوي اداره کل کار و امور اجتماعي استان به منظور اجراي پروژه مشاغل خانگي در 25 رشته صنايعدستي اختصاص يافته است.
محمدپور در پايان نشست يادآور شد: ثبت 97 برج مقبره مازندران در حافظه آثار ملي کشور سبب شد که استان مازندران در اين حوزه در صدر قرار گيرد.
/119
انتهای پیام/