نگاه ويژه به صنايع دستي استان ايلام در برنامه پنجم توسعه

به گزارش ميراث آريا(CHTN)،مديرکل ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان ايلام در اين جلسه ضمن ارائه گزارشي مشروح از تکاليف انجام شده با توجه به شاخص‌هاي کمي برنامه چهارم توسعه اظهار داشت:رشد و توسعه در هر سيستم اداري نيازمند برنامه‌ريزي است .

مسعود اسکندري با بيان اينکه برنامه ‌ريزي بايد با نگاه به گذشته ، ارائه وضع حال و تدوين و طراحي آينده صورت گيرد،خاطرنشان کرد:اداره کل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان ايلام برنامه‌ريزي‌هايي را براي اجراي تکاليف سازماني مشخص شده دربرنامه چهارم توسعه تدوين کرده و اينک با نگاهي اجمالي بر آن برنامه‌ها به تحقق اهداف و سياست‌هاي مدنظر خود مفتخر است.

وي ابراز اميدواري کرد که اداره کل ميراث فرهنگي استان با رفع موانع و مشکلات گذشته و بهره‌گيري از تجربيات اندوخته بتواند در سال‌هاي آتي گام‌هاي موثري جهت رونق صنعت گردشگري،حفظ مواريث فرهنگي،توسعه زيرساخت‌هاي گردشگري حفظ و احيا صنايع دستي بومي و محلي خود بردارد.

اسکندري افزود: آنچه مسلم است براي به سرانجام رساندن اهداف و ماموريت‌هاي بخش ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري، تسريع بخشيدن به اين حرکت شتابان با نگاه به آمارهاي ارائه شده است.

اين مقام مسؤول در اداره کل ميراث فرهنگي استان ايلام ادامه داد:اميدواريم بتوانيم با برنامه‌ريزي و بسيج امکانات و با لحاظ قرار دادن بيانات مقام معظم رهبري شاهد توسعه همه جانبه استان ايلام اين عروس زيباي زاگرس به ويژه در بخش ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري باشيم.

خاطرنشان مي‌شود،در ادامه نشست مديرکل ميراث فرهنگي استان ضمن ارائه گزارش به سوالات و ابهامات مديران کل استاني پاسخ داد.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 1389102732