دوستان نه تنها برپايه علائق مشترک انتخاب مي شوند بلکه اکنون گروهي از دانشمندان دانشگاه سانديگو و دانشگاه هاروارد در بررسيهاي خود نشان دادند که علت دوستيها در DNA نوشته شده است.
درحقيقت افراد با ژنهاي مشابه با يکديگر دوست مي شوند. اين بدان معني است که در اجتماع، افراد در روابط دوستانه خود ژنهاي يکديگر را به اشتراک مي گذارند و در واقع نزديکي تمايلات و علائق افراد به هم به اين دليل است که از نظر ژنتيکي به هم شبيه هستند.
اين محققان با مقايسه ژنهاي DNA افرادي که با هم دوست بودند دريافتند که برخي جهشهاي ژنتيکي انتخاب دوستان ما را شرطي سازي مي کنند و به اين ترتيب شبکه هاي اجتماعي و گروههاي دوستي هر يک از ما را تشکيل مي دهند.
براساس گزارش سي. ان. ان، اين نتايج نشان مي دهد افرادي که در DNA خود يک نوع جهش ژنتيکي بر روي ژن Drd2 دارند با افراد داراي همان جهش ژنتيکي دوستي مي کنند.
همچنين اين دانشمندان دريافتند اينکه افراد در يک اجتماع واحد روابط متضادي باهم دارند مربوط به نوع خاص جهشهايي است که بر روي ژن CYP2A6 نوشته شده است.
اين دانشمندان از سالها قبل بسياري از رازهاي مربوط به دوستي ها و قوانين نامرئي که برپايه آنها دوستان بر روي رفتار و سلامت ما اثر مي گذارند را فاش کرده بودند.000
انتهای پیام/