وي اضافه کرد: نظارت بر امر مطالعات و تهيه طرح ساماندهي و مرمت بناها و بافتهاي تاريخي يکي از مهمترين برنامههاي پيش رو در سالجاري و آينده است.
مدير کل ميراث فرهنگي اين استان افزود: به همين منظور اين اداره کل در گام اول نسبت به شناسايي آثار و بافتهاي تاريخي که نيازمند گردآوري اطلاعات بيشتري براي مرمت و ساماندهي آنها بود، اقدام کرد.
فعله گري با تأکيد بر اينکه در مورد مرمت و ساماندهي برخي از آثار ارزشمند تاريخي بايد اطلاعات و مستندات بيشتري جمع آوري ميکرديم، گفت: داشتن شناخت کافي در مورد تاريخچه و ويژگيهاي منحصر به فرد اين آثار امکان ساماندهي مناسب و مرمت آنها را راحتتر ميکند.
اين مقام مسوول در ادامه اظهار داشت: همچنين ضرورت ارائه اين راهکار براي تعريف کاربري مناسب اين بناها احساس ميشد.
وي بيان داشت: طرح ساماندهي و مرمت مقبرههاي هاجره خاتون، پير عمر، پيرمحمد، حمام دو خزينه و عمارت مشير ديوان توسط اين اداره کل مود توجه قرار گرفته است.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کردستان تصريح کرد: اين آثار تاريخي در شهرستان سنندج به عنوان مرکز کردستان واقع شدهاند.
فعله گري با بيان اينکه در گام نخست بايد مطالعات مربوط به اين آثار انجام شود، خاطرنشان کرد: در مرحله بعدي با همکاري کارشناسان معاونت حفظ، احيا و ثبت آثار تاريخي طرح ساماندهي و مرمت تهيه ميشود.
111/
انتهای پیام/