جواد فرشباف ماهريان در گفتگوي اختصاصي با ميراث آريا(chtn)،، گفت: براي منابع درآمدي که هموطنان در بحث يارانه‌هاي اقتصادي در حساب‌هاي بانکي‌شان پس‌انداز مي‌کنند طرح‌هايي در صنعت بيمه پيش‌بيني شده است که مي‌توان آن‌ها را براي بيمه‌هاي عمر و پس‌انداز استفاده کرد و اين آئين‌نامه‌ها مراحل پاياني خود را در شوراي عالي بيمه مي‌گذارند.

رئيس کل بيمه مرکزي افزود: اميدواريم اين آئين‌نامه‌ها تا پايان سال در اختيار صنعت بيمه قرار بگيرد و صنعت بيمه از طريق مکانيزم‌هايي که در اين آئين‌نامه پيش‌بيني شده بتواند در رقابت با سپرده‌گذاري‌هاي بانکي شرايط مناسبتري را براي کساني که از بيمه‌هاي عمر و پس‌انداز استفاده مي‌کنند فراهم آورد .

ماهريان ادامه داد: هدف آن است که در اين مسير شرايط را به وجود آوريم تا افراد همچنين بتوانند از بيمه‌نامه‌ بيماري‌هاي لاعلاج نيز برخوردار شوند و به دنبال آن هستيم تا در آئين‌نامه‌هايي که توسط شوراي عالي بيمه تصويب خواهد شد اين بند را هم بگنجانيم.

وي افزود: همچنين افراد مي‌توانند در پي اين بند تا مدت پايان‌ بيمه‌نامه از بيمه فوت نيز استفاده کنند.

جواد فرشباف ماهريان گفت: در اين آئين‌نامه‌ها که در شوراي عالي بيمه نهايي خواهد شد اين بندها به نحو مطلوب گنجانده شده است تا شرايطي به وجود آورد تا در جامعه علاقه‌مندي گسترده‌اي را براي بيمه‌هاي عمر و پس‌انداز به وجود آيد و هموطنان حتي با رقم‌هاي درآمدي بسيار کم نيز که مي‌توانند در بحث يارانه‌ها پس‌انداز کنند، از اين خدمات بهره‌مند شوند.

رئيس بيمه مرکزي ادامه داد: بيمه‌نامه‌هايي که براي هموطنان در نظر گرفته شده است استفاده از آن‌ها در اختيار خود جامعه است ولي شرايطي را به وجود آورده‌ايم که خود افراد با علاقه‌مندي به هر ميزاني که تمايل دارند از اين امکانات استفاده کنند.

ماهريان اظهار داشت: به نظر من بحث بيمه عمر در کشورمان آن شرايط و نفوذي که شايسته است را به دست نياورده و براي مثال در مقايسه با کشور هندوستان با درآمدهاي خيلي پائين بيش از 60 درصد مردمشان داراي بيمه‌نامه‌ عمر هستند .

وي افزود: به همين خاطر شرايط را براي تسهيل در قوانين و آئين‌نامه‌ها فراهم کرده‌ايم تا مردم با حداقل درآمدها بتوانند براي خود بيمه‌نامه عمر و پس‌ انداز تهيه کنند.

وي افزود: با ارائه اين بيمه‌نامه‌ها شرايط رقابتي که در زمينه پس‌انداز در بانک‌ها وجود دارد در جهت بيمه‌نامه‌ها استفاده خواهد شد که مي‌تواند علاقه‌مندي مردم را نسبت به بيمه افزايش دهد و اميدواريم رشد بيمه عمر در کشور را در‌ آينده نزديک شاهد باشيم.

/118

انتهای پیام/

کد خبر 1389111267