مسعود شريفي مجموعه فرهنگي،تاريخي کاخ گلستان را نماد فرهنگ پايتخت و کشورمان توصيف کرد و افزود: کاخ گلستان با بيش از نيم ميليون سند تاريخي از دوره قاجار، قابل پژوهش و بررسي در جهان است.
وي مجموعه نسخ خطي مرقع گلشن را بي نظيرترين آثار کاخ گلستان معرفي کرد و افزود: وجود 46 هزار عکس بي نظير از دوره قاجار نشاندهنده مبدأ ورودي عکس در اين دوره از ايران است.
اين مقام مسوول با اشاره به بيش از 88هزار شي تاريخي موجود در کاخ گلستان،بيان داشت: معماري بي نظير و فراموش شده کاخ گلستان با همت و توجه سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري کشور و رياست جمهوري مورد توجه قرار گرفت تا به عنوان نماد فرهنگي پايتخت به طور شايسته معرفي شود.
وي به يک هزار و 500 تابلو نقاشي در اين مجموعه فرهنگي اشاره کرد و يادآور شد:از اين شمار، بيش از 40 تابلوي نقاشي متعلق به کمال الملک است.
شريفي با اشاره به آثار چهار نسل از نقاشان دوره قاجار موجود در اين کاخ، بيان داشت: از جمله اين چهار نسل مي توان اثر خانواده امامي از اصفهان، ميرزا عبدالحسين نقاش و کمال الملک از کاشان، شاهزاده مبارک ميرزا از تهران و ميرزا آقا و ميرزا باقر از شيراز را برشمرد.
وي با بيان اينکه کمال الملک پايه هنر را براساس طرح استوار مي داند، خاطرنشان کرد: کمال الملک معتقد بود هر قدر هنرمند آراسته از رشته هاي گوناگون باشد در صورت محکم نبودن طرح او ، به پايداري و دوام هنر او اعتمادي نيست.
/119
انتهای پیام/