وي اضافه کرد: با دعوت از هنرمندي باتجربه، جوان و برگزيده استان اقدام به راه اندازي کارگاه هنرهاي سنتي در شهرستان بانه کردهايم.
معاون صنايعدستي اين استان ادامه داد: با توجه به اينکه در شهرستان مرز نشين بانه اشتغال در حوزه صنايعدستي کم و روي آوردن مردم به معضل پديده قاچاق زياد است، تقويت کارگاههاي هنرهاي سنتي در جوار کارگاههاي آموزش صنايعدستي مورد تأکيد قرار گرفت.
حامدي با اشاره به اينکه علاقه و ريشههاي سنتي شهرستانهاي مرز نشين تأثيرات زيادي در راستاي احياي هنرهاي رو به فراموشي داشته، اظهار داشت: کارگاه آموزشي صنايعدستي بانه با تبعيت از شيوههاي سنتي و با تکيه بر همين علاقهها راه اندازي شده است.
وي افزود: همچنين پديد آوردن کارگاهي پويا و توليدي براي آموزش علاقمندان به صورت رايگان در اين شهرستان مورد توجه اين معاونت است ضمن اينکه و تلاش بر آن است فراگيران رشتههاي سنتي با قابليت ايجاد پشتيبانيهاي فکري و عملي و همچنين ارائه خدمات لازم از طرف معاونت صنايعدستي به توسعه يکي از بارزترين رشتههاي صنايعدستي استان (نازک کاري و صنايع دستي چوبي) در ساير شهرستانها همت گمارند.
معاون صنايعدستي اداره کل ميراث فرهنگي کردستان يادآور شد: تاکنون بيشترين مرکزيت توليدات صنايعدستي و هنرهاي سنتي مصنوعات چوبي در شهرستان سنندج بوده است.
فرهاد حامدي در پايان گفت: با انجام نياز سنجيهاي لازم مشخص شد که ساير شهرستانهاي استان نيز از پتانسيلهاي بالقوه خاصي برخوردارند که اميد است با تخصيص اعتبارات لازم در راستاي تجهيز کارگاههاي هنرهاي سنتي از جانب مرکز بتوان اين رويه را در تمامي شهرستانهاي استان گسترش داد./111
انتهای پیام/