راه اندازي غرفه‌هاي صنايع‌دستي در محوطه‌هاي تاريخي يزد

محمد بهشتي نژاد در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب افزود: در اين راستا غرفه‌هاي صنايع‌دستي به صورت کارگاه زنده در بافت‌ها و محوطه‌هاي تاريخي چون مدرسه ضيائيه يزد، کاروانسراي شاه عباس ميبد و خانه‌هاي تاريخي ميدان وقت الساعه يزد راه اندازي شده است.

وي هدف از ايجاد غرفه‌هاي صنايع‌دستي در بافت‌ها و محوطه‌هاي تاريخي را بازديد گردشگران از اين غرفه‌ها علاوه بر بازديد از محوطه‌هاي تاريخي عنوان کرد که مي‌تواند در کسب در آمد و افزايش توليد صنايع‌دستي استان نيز موثر باشد.

معاون صنايع‌دستي اين استان در مورد جايگاه صنايع‌دستي در اقتصاد گفت: هنرهاي سنتي و دستي اگرچه به عنوان ميراث گران بهاي فرهنگي مورد نظر است اما در بعد اقتصادي نيز در صورت تعامل با عرصه‌هاي همگن چون صنعت گردشگري مي‌‌تواند نقش ارزنده‌اي در کسب در آمد و افزايش توليد داشته باشد.

معاون صنايع‌دستي استان مازندران اضافه کرد: در صورت انجام اين مهم، نتايج مثبتي چون اشتغال، ارزآوري، جلوگيري از مهاجرت بي رويه و خلق نوآوري‌ها حاصل مي‌شود.

بهشتي نژاد اين امر مهم را زماني قابل حصول دانست که سازماندهي مناسب و جهت گيري‌هاي راهبردي از نظر تبيين سياست‌ها به صورت فرابخشي و متمرکز شکل گرفته و در مجموعه دولت مورد حمايت جدي و ويژه قرار گيرد.

119/

انتهای پیام/

کد خبر 1389111627