وى گفت: توسعه صنعت گردشگرى بى نياز از بهره گرفتن از منابع انرژى و ذخاير ملى مى تواند علاوه بر توسعه در اشتغالزايى و حفظ ميراث ملى دستاوردهاى قابل توجهى را به همراه داشته باشد.
عامرى ادامه داد: شايد امروز هر يک از اقوام ايرانى در 31 استان کشور با زندگى بومى، آداب و رسوم، موسيقى، صنايع دستى، غذاهاى سنتى و همه داشته هاى اصيل خود خو گرفته باشد و ندانند که هر يک از اين ميراث همانند گنجينه اى گرانبها مى تواند به واسطه پيوند خوردن با صنعت گردشگرى علاوه بر حفاظت و پا برجايى، اهرمى قوى براى دستيابى آن به شمار آيد.
وى تصريح کرد: امروزه ميليون ها سفر در سراسر کره خاکى شکل مى گيرد تا لحظاتى در فضاى بومى سنتى تجربه شود.
وى افزود: اين فضاها مى تواند با خوردن غذاهاى سنتى، گوش سپردن به موسيقى سنتى و تماشاى آداب و رسومى باشد که شايد در چشم ما اتفاقى معنادار نباشد و در گرد باد فراموشى افتاده باشد.
عامرى گفت: امروزهر يک از ما با هر قوم و اعتقادى بايد ارزش داشته هاى بومى خود را بيش از پيش بدانيم و به نسل هاى امروز بياموزيم که از آنها حفاظت کنند.
عامرى ادامه داد: مردم کشور ما در اين ايام بايد با آثار تاريخى، غذاهاى مختلف، صنايع دستى و فرهنگ هاى مختلف آشنا شوند و اقوام ايرانى به داشته هاى فرهنگى و آداب و رسوم خود حساس شوند و خود به يارى صنعت گردشگرى کشور بيايند و در حفظ داشته هاى خود کوشا باشند.
عامرى گفت: در اين راستا با موافقت رئيس جمهور در حمايت از صنعت گردشگرى کشور بسته هاى حمايتى به اين صنعت اختصاص مى يابد.
وى در ادامه گفت: همچنين تورهاى آشنا سازى از خبرنگاران کشورهاى هدف به منظور انعکاس عظمت ايران برگزار مى شود که اين امر جز با يارى رساندن مردم محقق نخواهد شد.
عامرى تصريح کرد: در سال جارى پنج تور خبرنگارى از کشورهاى بازار هدف با دعوت معاونت گردشگرى کشور به ايران آمده و به تهيه فيلم هاى مستند پرداختند. همچنين در اين راستا بانک اطلاعاتى، خدماتى و مسافرتى تمامي تورهاى داخلى و خارجى تشکيل خواهد شد.
/104
انتهای پیام/