اعلام برگزيدگان جشنواره غذاهاي سنتي کرمان

کارشناس واحد مردم شناسي اداره کل ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان کرمان در اين باره به ميراث آريا(CHTN) گفت:در اين جشنواره بيش از 50 نوع غذاي سنتي شامل انوع آش‌، پلو، شيريني و دسر به مسابقه گذاشته شده است.

فاطمه رضاپور افزود:تمام اين غذاها سنتي هستند و تزيينات آن‌ها فانتزي و ابتکار بانوان هنرمند کرماني است.

وي شمار شرکت کنندگان در اين جشنواره را بيش از 40 نفر عنوان کرد و افزود: در پايان اين مسابقه در بخش‌هايي همچون غذاها، دسرها و شيريني ها سه نفر به عنوان برگزيده انتخاب خواهند شد.

اين مقام مسوول در اداره کل ميراث فرهنگي استان کرمان اضافه کرد:علاوه بر اين، يک نفر به عنوان برگزيده برتر در تمام رشته‌ها معرفي خواهد شد.

رضا پور هدف از برگزاري اين جشنواره را ترويج غذاهاي سنتي بين نسل جوان و تغذيه سالم عنوان کرد.

خاطرنشان مي‌شود، پنجمين جشنواره غذاهاي سنتي کرمان از سوي واحد مردم شناسي اداره کل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان کرمان و با همکاري اداره کل امور بانوان و روابط عمومي اداره کل در محل باغ موزه هرندي برپا شد.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 1389112328