در اين همايش ايران شناسان و پژوهشگران ايران شناس هم پيوند با راه ابريشم در ايران حضور مييابند تا آخرين دستاوردهاي علمي در اين زمينه را به بحث و گفتگو بگذارند .
اين همايش به مدت 3 روز ادامه داشته و بيش از 30 سخنران داخلي و خارجي در آن آخرين پژوهشهاي خود را مورد بحث و بررسي قرار ميدهند.
در اين همايش دانشمندان برجسته از سراسر جهان در زمينههاي مختلف و هم پيوند در خصوص راه ابريشم شرکت دارند، از آن جمله ميتوان به \"پرفسور آلرام ميشل\"يکي از برجسته ترين اساتيد سکه شناسي جهان، \" پرفسور لرنر\" از متخصصان تاريخ هنر ايران، \"پرفسور مارک اولبريخت\" دانشمند نام آشناي پژوهش هاي هلنيستي-پارتي ، \"پرفسور کارلو چرتي\" ايرانشناس و رئيس شوراي ايران شناسي قاره اروپا، \" پرفسور لي\"، سردبير مجله بين المللي اورا-آسيا، \"پرفسور آن\" اشاره کرد.
تمامي سخنراني هاي اين همايش بر محور ايران و به بيان نقش تاريخي ايران در مسير راه ابريشم مي پردازند. از آنجا که برخي از اين سخنراني ها بر اساس کشفيات جديد باستانشناسي استوار است و براي نخستين بار در کشور بيان مي شود ميتواند در ارتقاي علمي گروه هاي آموزشي_پژوهشي مربوطه بسيار موثر باشد.
از ديگر مزاياي برپايي اين همايش جداي از تاکيد بر جايگاه تاريخي ايران در مسير راه ابريشم، اطلاع رساني در جامعه، ارتقا علمي دانشجويان و گروه هاي هم پيوند با توجه به پيدايي آثار جديد در مسير راه ابريشم و عدم آگاهي از آن، کمک به حفظ حقوق مادي و معنوي ايران و کمک به جلوگيري از تحريفات علمي، بيان نفوذ فرهنگ، هنر و تمدن اسلامي ايراني بر سرتاسر اين مسير تا به شرق دور و برعکس و نقش ايران در انتقال ميراث فرهنگي به غرب است.
از ديگر اهداف اين همايش ايجاد دغدغه لازم در جامعه براي توجه، بررسي، پژوهش، پاسداري و معرفي ميراث اسلامي ايراني در مسير راه ابريشم است.
همچنين در کنار اين همايش نمايشگاهي با عنوان ايران و راه ابريشم با تأکيد بر آثار بدست آمده از شهرهاي ايراني مسير راه ابريشم (در مرزهاي کنوني) برپا مي شود که به مدت يک ماه ميزبان علاقمندان است.
علاقمندان براي کسب اطلاعات بيشتر ميتوانند به سايت اين همايش به آدرس www.iranandsilkroad.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام/