به گزارش ميراث آريا (CHTN) محمود مظفر اظهار داشت: موثرترين امدادرساني در کشور به خصوص تصادفات جاده‌اي از آن آحاد مردمي است که در نزديکي حادثه حضور دارند زيرا پس از هر حادثه‌اي تا زمان انجام فعاليت‌هاي امدادرساني به دليل زمانبر بودن حضور امدادگران در محل حادثه در برخي مواقع فرصت طلايي نجات افراد مصدوم از دست مي‌رود.

وي با بيان اينکه زمان طلايي نجات مجروحان حوادثي از جمله تصادفات کمتر از 60 دقيقه است، تصريح کرد: در اين راستا سازمان امداد و نجات جمعيت هلال‌احمر طرح بزرگ و ملي با عنوان مديريت بحران مبتني بر جامعه با شعار \"مردم براي مردم \" را در سراسر کشور اجرا مي‌کند.

مظفر افزود: بر اساس اين طرح ملي بايد افراد در سنين مختلف آموزه‌هاي امدادي به خصوص آموزش‌هاي احياء مجروح را فراگيرند و در گام بعدي رهاسازي مصدومان در تصادفات و بحران‌هاي طبيعي از جمله آوار برداري در زلزله را فراگيرند.

وي اظهار داشت: با وجود آموزش‌هاي بسياري که در کشور در زمينه امدادي و کمک‌هاي اوليه صورت مي‌پذيرد. اين آموزش‌ها بايد در هر خانه و محل زندگي افراد به طور جِد ورود کند به صورتي که افراد خود بتوانند در حوادثي که براي خود و اطرفيانشان روي مي‌دهد در کمترين زمان ممکن و تا رسيدن امدادگران فرآيند خود امدادي را انجام دهند.

مظفر خاطرنشان کرد: طرح بزرگ و ملي مديريت بحران مبتني بر جامعه با شعار \"مردم براي مردم \" در سراسر کشور در راستاي آگاهي اقشار جامعه از آموزه‌هاي امدادي و خود امدادي است تا پس از هر حادثه‌اي افراد بتوانند بدون نياز امدادگران، همنوعان خود را نجات دهند.202

انتهای پیام/

کد خبر 1389112435