وي اظهار داشت: طبق برنامه پنجم توسعه، سازمان بهزيستي وظيفه دارد سالانه 10 درصد از مددجويان زير پوشش خود را که قابليت توانمند شدن دارند، به استثناي معلولان ذهني شديد و سالمندان، توانمند و از چرخه حمايتي خود خارج کند.
سرپرست سازمان بهزيستي با بيان اينکه خارج کردن مددجويان توانمند شده از چرخه حمايتي سازمان به معناي رها کردن آنها نيست، افزود: اين افراد از خدمات سازمان بهزيستي بهره مند خواهند بود.
وي گفت: در حوزه اشتغال مددجويان، طرح هاي جامع و کاملي داريم که در آينده نزديک اعلام مي کنيم.
اسفندياري همچنين اظهار داشت: تاکنون 140 هزار متقاضي اشتغال از بين مددجويان سازمان بهزيستي ثبت نام کرده اند که احتمال مي دهيم موفق به اشتغالزايي براي تعداد بيشتري شويم و برنامه ريزي شده تا طي دو تا سه سال، مشکل اشتغال اين افراد حل شود.
وي ، اشتغالزايي مددجويان را در قالب گروه هاي هميار و شيوه هاي نوين اشتغال و کارآفريني دانست و يادآور شد: شعار سازمان بهزيستي، 'اشتغال، کارآفريني مستمر و پايدار' است.
اسفندياري ،حرکت در جهت توانمندسازي جامعه هدف بهزيستي را نيز با استفاده از منابع حاصل از اجراي قانون هدفمندسازي يارانه ها بيان کرد و گفت: تقويت بيمه اي، توانمندسازي، اشتغالزايي، افزايش سطح درآمد و ساخت مسکن مددجويان زير پوشش اين سازمان به ويژه در پي اجراي قانون هدفمندسازي يارانه ها به طور جدي در دستور کار قرار دارد.
سرپرست سازمان بهزيستي، يکي از تاثيرات مثبت اجراي هدفمندسازي يارانه ها براي سازمان بهزيستي را افزايش حمايت هاي بيمه اي از مراکز و کارگاه هايي عنوان کرد که معلولان و مددجويان را به کار مي گيرند.
اسفندياري ادامه داد: در اين راستا، سازمان بهزيستي بخشي از بيمه اين مراکز را پرداخت مي کند. دو ميليون و 800 هزار مددجو زير پوشش خدمات حمايتي سازمان بهزيستي کشور هستند. 202
انتهای پیام/