وي با اشاره به اينکه اعتبار 10 ميليارد توماني تنها به اجراي زير ساختها و راه اندازي بازارچههاي دائمي صنايعدستي اختصاص يافته است، اظهار داشت: اين اعتبار در طول برنامه پنجم در اختيار بخش صنايعدستي کشور قرار ميگيرد.
معاون صنايعدستي ادامه داد: از سال 90 اجراي زير ساختها و راه اندازي بازارچههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور در دستور کار قرار ميگيرد.
دانيالي تصريح کرد: براساس اين مصوبه بخشي از اين اعتبار در سال آينده به راه اندازي پنج تا شش بازارچه دائمي در تعدادي از استانهاي کشور اختصاص مييابد.
اين استاد دانشگاه بيان داشت: مقرر شد تا پايان برنامه پنجم با اعتبار تعريف شده زير ساخت 60 بازارچه دائمي صنايعدستي در سراسر کشور ايجاد شود.
وي با بيان اينکه طرح مطالعاتي بازارچهها و شهرکهاي دائمي صنايعدستي در حدود يک سال پيش به پايان رسيد، گفت: به هريک از استانهاي کشور اعتبار 70 ميليون توماني براي انجام طرح مطالعاتي شهرک و بازارچههاي صنايعدستي اختصاص يافت.
به گفته معاون صنايعدستي کشور با پايان اين بخش، طرحهاي مطالعاتي براي تأييد و اجرايي شدن راهي کميسيون ماده 32 شد که خوشبختانه موفقيتهايي در اين بخش حاصل به دست آمد.
دانيالي يادآور شد: با توجه به مشکلاتي که صنايعدستي کشور در ايجاد و تعريف بازار فروش دارد اين راهکار بسياري از موانع و معضلات را از پيش پاي اين بخش برميدارد.
111/
انتهای پیام/